Karin Falkenström Loo ska accelerera företagets Dynamics 365
Hem PÅ STAN MED Karin Falkenström Loo ska accelerera företagets Dynamics 365

Karin Falkenström Loo ska accelerera företagets Dynamics 365

Publicerat av: Redaktionen

[PÅ STAN MED] Avanade, det ledande digitala utvecklingsbolaget och experter på Microsofts teknologi, rekryterar Karin Falkenström Loo som Nordic Digital Sales and Services Solutions Lead.

Karin har femton års erfarenhet inom IT-sektorn och kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för Business Solutions på Innofactor.

Med lång och gedigen bakgrund inom CRM, Dynamics 365 och affärsutveckling i flera olika branscher blir Karins uppgift att driva utvecklingen av Avanades affärer i Norden ytterligare framåt.

Karin Falkenström Loo ska accelerera företagets Dynamics 365

Karin Falkenström Loo som Nordic Digital Sales and Services Solutions Lead

– Jag är van att verka i en miljö där det är viktigt att hålla en hög innovationstakt och där kraven att leverera kvalificerade tjänster och produkter som genererar direkt affärsvärde är stora. CRM har tidigare varit en digital telefonkatalog i 2D format men är idag med tillhörande BI och analys, i ett 3D format. När vi injicerar AI i plattformen får du en intelligent affärsapplikation som jobbar prediktivt i 4D. Avanade är starka i den här typen av leveranser med Dynamics 365 och är en heltäckande affärspartner där man kombinerar djup och bred teknisk kompetens, branschkunskap och beprövad metodik för att vägleda kunderna i den digitala transformationen, säger Karin.

– Vi är stolta över att Karin börjar hos oss, säger Jens Boegh-Nielsen, General Manager Nordic Region, Avanade. Hennes starka profil och kompetens lägger grunden för vår fortsatta satsning inom Microsoft Business Applications och Dynamics365 som innefattar både CRM och ERP i Norden. Vi planerar fler strategiska rekryteringar framledes för att möta marknadens förskjutning mot att omfatta mer än bara CRM.

– Tiden när den klassiska pyramidmodellen dominerades av stora kostnader för infrastruktur och långa outsourcingkontrakt är förbi. Nu vänder vi upp och ner på pyramiden och företagens stora investeringar behöver ske inom innovation och utveckling. Det moderna sättet att bedriva IT-projekt är att göra dem helt processtyrda, där kunderna endast behöver ta ställning till funktionalitet och bransch.

Med Karins bakgrund och kompetens är vi övertygande om att vi kan vara en av de ledande på marknaden inom en snar framtid, säger Patrik Löwendahl, Nordic Head of Business Applications, Data&AI, Avanade.

Privat
Namn: Karin Loo (tidigare Falkenström)
Ålder: 37 år
Bor: Flyttlasset har precis gått från Hornstull till Bromma
Familj: Man och tvillingar på 6 år
Intressen: Jakt (högvilt och rådjur), löpning, historia och att spendera tid med familjen uppe i Jämtland
Senaste bok: Landet som inte längre är av Peter Gerdehag
Senaste film: Superhjältarna 2 (nästa blir tydligen The Lego Movie 2 enligt kidsen)
Favoriträtt: Torskryggen på Sturehof
Antal devices: >50

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00