Google Cloud har meddelat framsteg och uppdateringar av sina modeller och företagsplattformskapaciteter med Vertex AI.
Hem NYHETERAI Google Cloud har meddelat framsteg och uppdateringar av sina modeller och företagsplattformskapaciteter med Vertex AI.

Google Cloud har meddelat framsteg och uppdateringar av sina modeller och företagsplattformskapaciteter med Vertex AI.

Publicerat av: Redaktionen

Google Cloud har meddelat flera nyheter av sina modeller och företagsplattformskapaciteter med Vertex AI.Uppdateringarna syftar till att hjälpa organisationer att skapa transformativa upplevelser med företagsfärdig generativ AI.

Bland annat meddelar man att Gemini 1.5 Flash, som lanserades förra månaden för förhandsvisning, är nu allmänt tillgänglig.

1.5 Flash kombinerar låg latens, konkurrenskraftiga priser och banbrytande kontextfönster på 1 miljon tokens, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för en mängd olika användningsfall i stor skala, från detaljhandelschatagenter till dokumentbearbetning och forskningsagenter som kan syntetisera hela arkiv.

Google Cloud har meddelat framsteg och uppdateringar av sina modeller och företagsplattformskapaciteter med Vertex AI.Vidare meddelar man att Gemini 1.5 Pro är nu allmänt tillgänglig med ett kontextfönster på 2 miljoner tokens. Att bearbeta bara sex minuter video kräver över 100 000 tokens och stora kodbaser kan överstiga 1 miljon tokens – så oavsett om användningsfallet involverar att hitta buggar över otaliga kodrader, lokalisera rätt information i forskningsbibliotek eller analysera timmar av ljud eller video, hjälper Gemini 1.5 Pro’s utökade kontextfönster organisationer att bryta ny mark.

Man meddelar också att Imagen 3 lanseras i förhandsgranskning och levererar fantastisk bildkvalitet. Imagen 3 är Googles senaste grundmodell för bildgenerering. Den levererar enastående bildkvalitet tillsammans med flera förbättringar jämfört med Imagen 2 – inklusive över 40 % snabbare generering för snabb prototypframställning och iteration, bättre förståelse av instruktioner, fotorealistiska genereringar av grupper av människor och större kontroll över textrendering inom en bild.

Dessutom tillkännagav man att från och med nästa kvartal kommer Vertex AI att erbjuda en ny tjänst som gör det möjligt för kunder att grunda sina AI-agenter med specialiserad tredjepartsdata. Detta innebär att företag kan integrera tredjepartsdata i sina generativa AI-agenter för att låsa upp verifiering över deras AI-upplevelser. Man arbetar med ledande leverantörer som Moody’s, MSCI, Thomson Reuters och Zoominfo för att få deras data till denna tjänst.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00