SABROE PRESENTERAR DEN NYA STYRENHETEN UNISAB 4 – UTFORMAD FÖR FRAMTIDENS KYLSTYRNING OCH -ÖVERVAKNING
Hem SÄKERHET Sabroe presenterar den nya styrenheten UNISAB 4 – Utformad för framtidens kylstyrning och -övervakning

Sabroe presenterar den nya styrenheten UNISAB 4 – Utformad för framtidens kylstyrning och -övervakning

Publicerat av: Redaktionen

Johnson Controls, ett världsledande företag inom smarta, hälsosamma och hållbara byggnader, presenterade idag Sabroe UniSAB 4, en innovativ styrenhet för industriella kylsystem som bygger vidare på den erkända UniSAB-serien.

”I krävande industriella miljöer fokuserar våra kunder främst på pålitlighet, effektivitet och säker drift som sträcker sig över hela anläggningens livstid”, säger Rajesh Dixit, chef för produkthantering.

SABROE PRESENTERAR DEN NYA STYRENHETEN UNISAB 4 – UTFORMAD FÖR FRAMTIDENS KYLSTYRNING OCH -ÖVERVAKNING”Vi utformade UniSAB 4 med dessa fokusområden i åtanke. I en värld där drifttid, cybersäkerhet och hållbarhet är viktigare än någonsin uppfyller eller överträffar denna styrenhet alla de krav som kunderna ställer.”

UniSAB 4 erbjuder en mängd funktioner och uppgraderingar som är nya för UniSAB-serien. Den är byggd på en stabil programvaruplattform med intern säkerhet som skyddar kundens kyl- och värmepumpsutrustning. Styrenheten har samma fysiska storlek som sin föregångare och erbjuder beprövad, enkel installation – uppgraderingen från UniSAB III görs på bara några minuter.

För användare innebär det följande:

  • Effektiv övervakning, kontroll och diagnostik
  • Säker datahantering och säkra produktionsprocesser
  • Betydande besparingar kopplade till utrustning
  • Minskad effektförbrukning och lägre driftkostnader

”Denna styrenhet erbjuder stöd för rotationsskruv- och kolvkompressorer i kombination med både industriella kylaggregat och värmepumpar, samt större installationer med flera kompressorenheter i samma köldmediesystem”, säger Dixit. ”Vi är övertygade om att UniSAB 4 utgör framtiden inom kylstyrning och -övervakning.”

UniSAB 4 är också redo för OpenBlue, vilket gör det möjligt för användaren att utnyttja de funktioner och fördelar som Johnson Controls OpenBlue-programsvit med digitala lösningar erbjuder. Mer information hittar du på https://www.sabroe.com/products-and-solutions/openblue.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00