Inbjudan till IR-webbinarium om Frejas internationella expansion
Hem EVENT Inbjudan till IR-webbinarium om Frejas internationella expansion

Inbjudan till IR-webbinarium om Frejas internationella expansion

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) bjuder in till IR-webbinarium torsdagen den 14 mars klockan 14.00 där företagets internationella expansion presenteras och där det ges utrymme för frågor.

Den 7 mars 2024 kommunicerade Freja eID Group AB (publ) att man ska lansera en version av sin e-legitimationsplattform som ett led i sin internationella expansion.

Plattformen kommer att erbjudas operatörer i andra länder och möjliggöra för en lokal drift av ID-plattformen under operatörens eget varumärke.

Inbjudan till IR-webbinarium om Frejas internationella expansionMed anledning av detta inbjuds aktieägare, investerare och andra intressenter till ett webbinarium med efterföljande frågestund. De som håller i eventet är Frejas vd Johan Henrikson tillsammans med produktchef och tillika IR-ansvarige Kristofer von Beetzen.

Webbinariet pågår mellan klockan 14.00 och 15.00 torsdagen den 14 mars 2024 och anmälan sker kostnadsfritt via denna länk.

Har du inte möjlighet att delta men vill se en inspelning av webbinariet kan du också anmäla dig via länken ovan då alla som anmält sig får inspelningen via e-post i efterhand.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00