Integrity360 ska växa med Microsofts säkerhetstjänster
Hem SÄKERHET Integrity360 ska växa med Microsofts säkerhetstjänster

Integrity360 ska växa med Microsofts säkerhetstjänster

Publicerat av: Redaktionen

Cybersäkerhetsspecialisten Integrity360 utökar sitt tjänsteutbud kring Microsofts säkerhetstjänster.

De nya tjänsterna lanseras inledningsvis i Norden och ytterligare fem europeiska länder.

Den utökade portföljen omfattar tjänster för utvärdering, implementering och löpande hantering av Microsofts säkerhetslösningar. Tjänsterna ska ge kunder bättre skydd inom områdena threat protection, molnsäkerhet, identitets- och åtkomsthantering och datasäkerhet.

Integrity360 ska växa med Microsofts säkerhetstjänsterIntegrity360 rullar ut tjänsterna i takt med en ökande efterfrågan från kunder att hjälpa dem att optimera effekten av säkerhetssatsningar och konfigurationer, och därmed maximera värdet av deras Microsoft-baserade säkerhetsverktyg. Tjänsterna är tillgängliga för produkter som Microsoft Sentinel, Microsoft Defender XDR, Microsoft Defender for Cloud, Microsoft Entra och Microsoft Purview. Tack vare Microsofts starka ställning inom säkerhet, produktivitet och samarbetsverktyg, uppskattar Integrity360 att erbjudandena är relevanta för minst 75 % av alla organisationer i Europa.

Dessutom får organisationer förbättrat skydd mot cybersäkerhetsrisker som ransomware, datastöld, insiderrisk och zero day-attacker.

Integrity360 utökar också sin svit av Microsoft-hanterade tjänster med ett omfattande XDR-erbjudande (managed extended detection and response).

Som stöd för de nya tjänsterna har Integrity360 nått nya nivåer i Microsoft AI Cloud Partner Program, inklusive Solutions Partner for Security, vilket innebär att företaget specialistkompetens för att använda Microsofts säkerhetsportfölj för att säkra företagsmiljöer baserade på Microsoft 365, multi-operating system endpoints, multicloud-miljöer och tredjepartsinfrastruktur. Företaget har också utsetts till Solutions Partner for Modern Work, vilket är en validering av expertis över Microsoft 365-applikationer som Outlook, Teams, SharePoint och OneDrive.

  • Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder Microsoft-säkerhetsspecialisering och cybersäkerhetsexpertis, säger Brian Martin, Director of Product Management på Integrity360. Vi förväntar oss stor efterfrågan på Microsoft Threat Protection-tjänster, eftersom det är ett område där många organisationer saknar den kompetens som krävs. På grund av molnets popularitet  förväntar vi oss dessutom en växande efterfrågan på tjänster och support för att säkra moln- och hybridmiljöer. Genom våra Microsoft-säkerhetserbjudanden kommer vi att kunna möta denna efterfrågan och bättre stödja våra kunder.
  • Vi välkomnar Integrity360:s engagemang för Microsofts säkerhetsportfölj, säger Clare Hillis, Head of Channel Sales, Microsoft Ireland. När cyberattacker ökar i hastighet, skala och komplexitet krävs en ny sorts säkerhetsarbete och vi ser fram emot att samarbeta med Integrity360 och att hjälpa våra gemensamma kunder att säkra sina miljöer och få ut det mesta möjliga värdet från heltäckande säkerhetslösningar.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00