Storyblok integrerar AI i sin CMS-plattform: inleder samarbete med nordiska Kindly
Hem NYHETERAI Storyblok integrerar AI i sin CMS-plattform: inleder samarbete med nordiska Kindly

Storyblok integrerar AI i sin CMS-plattform: inleder samarbete med nordiska Kindly

Publicerat av: Redaktionen

CMS-leverantören Storyblok lanserar ett nytt stort storskaligt samarbete med nordiska Kindly och introducerar AI direkt i företags nätbutiker.

Detta är en stor tillgång för e-handeln där konsumenterna förväntar sig allt snabbare och mer användbara svar på sina frågor för att kunna göra rätt köp.

Under de senaste tio åren har det skett ett kvantsprång inom affärskommunikation, särskilt för e-handelsföretag. Konsumenterna ställer höga krav på nätbutiker, det måste vara enkelt och bekvämt att komma i kontakt med företaget och det måste gå snabbt att få precis det svar eller den tjänst som konsumenten söker. Lyckligtvis finns det sätt för moderna och serviceinriktade e-handelsföretag att leva upp till dessa nya höga krav på kommunikation.

CMS-leverantören Storyblok har inlett ett samarbete med Kindly för att tillsammans skapa de bästa AI-baserade lösningarna för företag. Storybloks nya teknikpartner Kindly är en AI-driven chattbot-plattform vars primära fokusområden är naturlig språkbearbetning (strong natural language processing) och att skapa strukturer för generativt tränade AI-modeller och andra stora språkdatabaser.

Målet är att skapa AI-chattbotar som enkelt kan integreras direkt i exempelvis nätbutiker utan att företagen behöver ha kunskap om AI-utveckling.

Storyblok integrerar AI i sin CMS-plattform: inleder samarbete med nordiska Kindly”AI är framtiden för dialog med konsumenter och vårt mål är att överbrygga gapet mellan de mänskliga delarna av kommunikation, konsumentbeteende och effektiva, automatiserade tjänster. Det är interaktionen som är avgörande för konsumenternas köpupplevelser och företagens framgång. I Norden anammas AI-lösningar snabbt och vi ser fram emot att bidra med vår kunskap och erfarenhet till Storybloks kunder”, säger Jan Vindenes, Director of Partnerships på Kindly

Storyblok och Kindly bildar ett starkt och innovativt team

Samarbetet mellan Storyblok och Kindly kommer att innebära en stor förbättring av användarupplevelsen när de tillsammans skapar dialogbaserade, digitala lösningar. Målet med integrationen är att företag i alla storlekar ska kunna använda den senaste tekniken för en mer interaktiv och uppdaterad upplevelse. Integrationen kommer att lyfta och effektivisera innehållshanteringen med hjälp av artificiell intelligens och utnyttja kraften i onlineinteraktioner för att gynna både konsumenter och företag.

”Vi ser fram emot att kunna erbjuda och introducera en AI-baserad plattform till våra kunder. AI förändrar marknaden enormt just nu och med en erfaren partner kan vi erbjuda de senaste möjligheterna för våra kunder och deras webbplatser. Många företag försöker fortfarande ta reda på vad chattbotar är för något och hur AI-genererade lösningar kan hjälpa dem i deras tjänster. Med Kindly kan vi vägleda dem på den resan”, säger Barry D’Arcy, VP of Partners på Storyblok.

Slut på manuella uppdateringar och väntetider

Storybloks integration av artificiell intelligens genom Kindly innebär att kunderna kan minimera manuella uppdateringar och långa svarstider som förstör köpupplevelsen. Kindlys chattbotar är kopplade direkt till företagets Content Management System (CMS) och dess innehåll i realtid. Det innebär att chattboten alltid är uppdaterad med den senaste informationen så att konsumenterna får precis den information de söker.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00