Junglemap premiärgäst hos Besedo i samtal om internetsäkerhet
Hem SÄKERHET Junglemap premiärgäst hos Besedo i samtal om internetsäkerhet

Junglemap premiärgäst hos Besedo i samtal om internetsäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

The Clean Feed är namnet på en ny podcast-satsning från content moderation-bolaget Besedo.

I det första avsnittet gästar ingen mindre än Junglemaps vd Gustav Berghog. “Många hackare har anammat AI”, säger han.

I takt med att vi människor lever en allt större del av våra liv online ökar också antalet bedrägerier, både mot privatpersoner och företag.

Det svenska kunskapsföretaget Besedo vill med sin nya podcast-satsning The Clean Feed belysa hur vi kan bli mer säkra på internet. Första gästen är ingen mindre än Junglemaps vd Gustav Berghog.

– Cybersäkerhet är en angelägenhet för alla bolag idag, oavsett storlek och bransch. Vi kan se att den teknologiska utvecklingen också bidrar till att bedrägerierna blir mer sofistikerade och svårare att förhindra. Till exempel kan vi se att många hackare anammat AI. I podcasten pratar vi också om varför den “sista försvarslinjen” hos företag utgörs av människor, säger Gustav Berghog.

Besedo är ett svenskgrundat kunskapsföretag, inriktat på att öka kvalitet, kundnytta och värde för företag som har användargenererat innehåll på webben. Podcasten leds av Jonas Strandell, CMO på Besedo.

Junglemap premiärgäst hos Besedo i samtal om internetsäkerhet

– I en utopi hade podden aldrig behövt se dagens ljus, men i takt med att allt fler lever sina liv på internet ökar antalen hot, trakasserier och brott, både mot privatpersoner och företag. Med podden hoppas vi öka medvetenheten kring hur man kan tänka för att göra livet på nätet lite mer säkert, säger Jonas Strandell.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00