Lenovos ThinkSmart-erbjudande växer med nya lösningar för smarta möten
Hem LEVERANTÖRLENOVO Lenovos ThinkSmart-erbjudande växer med nya lösningar för smarta möten

Lenovos ThinkSmart-erbjudande växer med nya lösningar för smarta möten

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo presenterar idag på eventet Enterprise Connect två lösningar som hjälper företag att enklare uppgradera sina konferensrum.

Lenovos ThinkSmart Tiny Kit och ThinkPad Universal USB-C Smart Dock – ThinkSmart Edition gör det möjligt för användare att ha smarta möten och samtidigt underlätta för IT-avdelningen.

Lenovos ThinkSmart Tiny Kit inkluderar ThinkCentre M70q Gen 4 och ThinkSmart Controller, som tillsammans skapar en enhetlig upplevelse med professionell uppspelning och inspelning av både ljud och bild.Användare kan anpassa och lägga till certifierad kringutrustning som ThinkSmart Bar 180 och ThinkSmart Cam, efter personlig preferens. I ThinkSmart-serien finns det ett stort utbud av Microsoft Teams Rooms-enheter, inklusive ThinkSmart Hub, ThinkSmart One och ThinkSmart Core. De har även stöd för ThinkSmart Manager, som ger IT-avdelningar möjligheten att installera, övervaka och felsöka Lenovos ThinkSmart enheter på en samlad plats.

Lenovos ThinkSmart-erbjudande växer med nya lösningar för smarta mötenThinkSmart Dock är en inkörsport för företag som vill ha en lösning för videomöten i en konferenslokal, men samtidigt behålla smidigheten med att kunna fritt välja mellan enheter.Den kommer med ThinkSmart Manager Basic, ett brett utbud av anslutningar, senaste funktionaliteten för snabb installation, snabbladdning och kan automatiskt uppdatera kritisk firmware.Lösningen erbjuder även ett system för kabelhantering för att hålla undan sladdar så de inte åker ut av misstag, samtidigt som endast en sladd kan ge användare tillgång till en bred samling av enheter för ljud och bild.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00