Lynes Technologies ingår avtal med branschveteranen Team8
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Lynes Technologies ingår samarbetsavtal med branschveteranen Team8

Lynes Technologies ingår samarbetsavtal med branschveteranen Team8

Publicerat av: Redaktionen

Lynes har ingått ett nytt samarbetsavtal med Stockholmsbaserade Team8, en välkänd aktör på telekom- och IT-scenen sedan 2003.

I över 20 år har Team8 legat i framkant när det kommer till tekniska lösningar som underlättar arbetsdagen för deras kunder.

Med en stark historia och stora planer för framtiden är Team8 ett företag att räkna med när det kommer till IT, telefoni och växellösningar.

Det senaste tillskottet i produktportföljen stavas M8Com och är en växellösning whitelablad via lynes som lanserades i förra veckan efter ett par år av marknadsundersökning och konkurrensanalys.

Lynes Technologies ingår avtal med branschveteranen Team8

Benny Fjällner, VD Team8

– Vi vill alltid hitta bra lösningar för våra kunder som vi kan addera till vår produktportfölj. Lynes växel är en sådan produkt som vi tycker kompletterar våra affärsområden på ett bra sätt. Med våra egna integrationer mot våra kunders affärssystem har vi verkligen fått till en växellösning som vi känner att vi kan stå för samt matchar vår höga egna förväntningar på en modern plattform säger Benny Fjällner, VD Team8.

Det nya samarbetsavtalet är en fördjupning på ett tidigare samarbete mellan lynes och Team8.

– Att Team8 ger oss förtroendet som deras teknikpartner är en ära för oss då vi vet att de gjort ett grundligt förarbete inför valet samt att de är ett respekterat namn i telekom-kretsar som vi har följt under lång tid. Vi har som bekant redan arbetat med Benny & CO under några år och ser fram emot vad vi kan göra tillsammans de kommande åren säger Alexander Westlund, CEO på Lynes Technologies.

– I och med samarbetet med lynes kan vi vara med och påverka plattformens utveckling vilket är ett stort plus då vi har stora planer framöver som vi ser fram emot att göra verkliga. Vi ser ljust på framtiden och är glada över att äntligen få komma igång på allvar avslutar Benny.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00