NORTHCOM SAMARBETAR MED PEPLINK OCH STARLINK
Hem TEKNIK Northcom samarbetar med Peplink och Starlink

Northcom samarbetar med Peplink och Starlink

Publicerat av: Redaktionen

Northcom är stolta över att kunna tillkännage att vi nu är en auktoriserad Peplink & Starlink Solution Provider.

Partnerskapet gör det möjligt för Northcom att erbjuda förbättrade lösningar för internetanslutning genom att integrera Peplinks SD-WAN-teknik med höghastighetsinternettjänster via satellit i låg omloppsbana (LEO) från Starlink.

Detta initiativ syftar till att tillhandahålla tillförlitlig internetåtkomst för företag på utmanande platser.

Peplink, känd för sin patenterade teknik som säkerställer obrytbar anslutning, har nyligen tecknat ett avtal med SpaceX:s Starlink om att bli en auktoriserad teknikleverantör. Detta partnerskap utnyttjar styrkorna hos Starlink Flat High-Performance och Peplinks avancerade SD-WAN-routrar för att erbjuda en gemensam lösning som tillgodoser det kritiska behovet av tillförlitligt, snabbt och kostnadseffektivt internet globalt. ”Vår kombinerade lösning ger alla företag tillgång till prisvärd, snabb och tillförlitlig Internetbandbredd över hela världen.” säger Alex Chan, CEO och grundare av Peplink.

NORTHCOM SAMARBETAR MED PEPLINK OCH STARLINKNorthcom, känt för att leverera kritiska kommunikationslösningar över hela Norden, utökar sitt tjänsteutbud genom att införliva dessa teknologier. Denna förbättring förväntas stödja en mängd olika branscher, till exempel industri- och sjöfartsverksamhet, fjärrstyrda företag och energisektorer, genom att förbättra deras anslutningsmöjligheter.

”Som en pålitlig partner till Peplink och nu en stolt medlem av auktoriserade Peplink & Starlink Solution Providers, är vi exalterande över att utöka vår portfölj och erbjuda Starlinks (LEO) höghastighetslösningar integrerade med Peplinks SD-WAN-teknologier till våra kunder.  Den här satsningen ligger i linje med vårt åtagande att utnyttja den senaste tekniken för att möta kundernas krav på effektiva och tillförlitliga kommunikationslösningar, särskilt i avlägsna och krävande miljöer.” säger Robin Blomquist, Group CTO på Northcom.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00