Red Hat omvandlar sin partnermodell leverera ökat kundvärde
Hem LEVERANTÖR Red Hat omvandlar sin partnermodell leverera ökat kundvärde

Red Hat omvandlar sin partnermodell leverera ökat kundvärde

Publicerat av: Redaktionen

Red Hat, världens ledande leverantör av lösningar med öppen källkod, omvandlar sin globala partnerupplevelse med syfte att erbjuda sina samarbetspartners fler valmöjligheter och mer flexibilitet.

Red Hat moderniserar sin partnermodell genom att lansera ett nytt programramverk, introducera uppgraderade verktyg för att underlätta korssamarbete samt ge enklare tillgång till viktig teknik, utbildning och resurser.

IDC förutspår att 70% av leverantörerna kommer att anta en kundledd strategi för ekosystemorkestrering fram till 2025. Det innebär att teknikleverantörer måste effektivisera samarbetet med partners för att leverera de samordnande lösningar och tjänster som efterfrågas av kunder i dagens snabbt föränderliga IT-landskap. För att möta dessa förändrade kundkrav implementerar Red Hat en förenklad partnermodell för ökad transparens över hela ekosystemet samt ett nytt ramverk för partnerprogramramet utformat med slutkunden i centrum.

Genom en modulär programdesign får partners ökade valmöjligheter och mer flexibilitet när de samarbetar med Red Hat, vilket möjliggör anpassning efter egna affärsstrategier och kundbehov. Förbättringarna av Red Hats partnermodell syftar till att förbättra partnerupplevelsen och uppmuntra till samskapande inom ekosystemet som förstärker partners förmåga att bättre stödja kunderna.

Lanserar Red Hat Partner Practice Accelerator Program

Red Hat lanserar Partner Practice Accelerator Program som en del av sin omvandling av partnermodellen. Programmet fokuserar på att stödja och motivera partners inom det kommersiella segmentet, särskilt små till medelstora företagskunder. Det ger Red Hatpartners möjlighet att leda hela den kommersiella kundlivscykeln med Red Hat Ansible Automation Platform och Red Hat OpenShift, och inkluderar en grupp partners med avancerad teknisk kunskap och beprövad affärskunskap.

Red Hat omvandlar sin partnermodell leverera ökat kundvärdeCertifierade partners i Red Hats Partner Practice Accelerator Program är experter på automatisering och applikationsmodernisering och kan hjälpa kunder att förutse, forma och genomföra digitala transformationsplaner oavsett komplexitet. Genom tillgång till omfattande resurser och professionella tjänster kan de öka sin lönsamhet, differentiera sig på marknaden och skapa kundframgång med hjälp av Red Hats teknologier.

Stödja partneraktivering och utbildningsresurser

Red Hat investerar i att göra resurser och expertis inom öppen källkod mer tillgängliga för partners. Detta inkluderar förbättringar av partnercertifiering och utbildning via Red Hat Partner Training Portal, ökad synlighet för gemensamma lösningar i Red Hat Ecosystem Catalog, och en plattform för produktdemonstrationer.

Red Hat Demo Platform, tillgänglig via Red Hat Partner Connect, ger partners möjlighet att genomföra produktdemonstrationer av hela Red Hats portfölj för att visa upp innovationer med öppen källkod med kunder i en lågriskmiljö. Red Hat Demo Platform ger även tidig tillgång till demos av nya produktsläpp innan de blir allmänt tillgängliga.

Red Hat Partner Connect erbjuder en plats för partners att få tillgång till dessa nya förbättringar och alla Red Hats verktyg och resurser för att skapa större kundvärde och partnerlönsamhet. Red Hat Partner Connect gör det enkelt för partners att registrera sig och få omedelbar tillgång till de verktyg de behöver för att bygga upp sin verksamhet med Red Hat.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00