SEPAR Internationals väljer Safetures säkerhetsplattform
Hem SÄKERHET SEPAR Internationals väljer Safetures säkerhetsplattform

SEPAR Internationals väljer Safetures säkerhetsplattform

Publicerat av: Redaktionen

Lundaföretaget Safeture AB har tecknat ett treårigt partneravtal med SEPAR International Ltd, en ledande brittisk leverantör av tjänster inom säkerhetsrådgivning och riskreducering.

SEPAR International Ltd är specialiserat på riskhantering, utbildning med global inriktning. Företaget erbjuder kreativa lösningar för komplexa problem i utmanande miljöer.

SEPAR International Ltd har under många år arbetat med att utbilda och stödja internationella mediaföretag och globala humanitära organisationer i farliga miljöer.

SEPAR Internationals väljer Safetures säkerhetsplattform– Vi är mycket glada över vårt nya partnerskap med Safeture. I ett allt mer komplext och fientligt globalt landskap anser vi att människor och organisationer har rätt till säkerhet. Safetures tekniska plattform kommer att göra det möjligt för oss att skapa innovativa och individuella planer för att skydda våra kunder och deras anställda, säger Karen Lawrie, VD för Separ International.

– Vi är mycket glada över att ingå detta partnerskap med SEPAR. Vår teknik tillsammans med deras expertis skyddar det som betyder mest, människor, kommenterar Magnus Hultman, VD för Safeture.

Genom avtalet får SEPAR International och deras kunder tillgång till Safetures ledande tekniska plattform för resesäkerhet, risk- och krishantering samt kommunikation. De centrala komponenterna i plattformen hjälper företag att lokalisera sina anställda var som helst i världen, kommunicera med dem och försätta dem i säkerhet. En annan viktig del av plattformen är en app som ger användaren relevanta varningar i realtid och möjlighet att omedelbart få hjälp i en nödsituation. Appen innehåller även andra funktioner som landinformation, medicinska databaser, flyginformation och e-learning.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00