SKF väljer RISE with SAP för att flytta till molnet
Hem TEKNIK SKF väljer RISE with SAP för att flytta till molnet

SKF väljer RISE with SAP för att flytta till molnet

Publicerat av: Redaktionen

Svenska SKF är ett världsledande företag inom innovativa och hållbara lösningar för lager och roterande utrustning.

Nu har SKF valt RISE with SAP för att gå över till ett molnbaserat affärssystem.

Syftet är att framtidssäkra sin globala verksamhet, förenkla sin IT-infrastruktur och använda ny teknik som artificiell intelligens och maskininlärning.

Genom att flytta till molnet blir SKF bättre rustat för att hantera sin globala affärsverksamhet. Dessutom kommer företaget att kunna anpassa sig till nya hållbarhetspolicyer och regeländringar – och använda grön koldioxidredovisning (green ledger).

SKF väljer RISE with SAP för att flytta till molnet– Övergången från en traditionell lokal lösning till molnet visar vår vilja att göra verksamheten mer effektiv. Genom att integrera den befintliga SAP S/4HANA-lösningen i vår avancerade molnstrategi kommer SKF att kunna stärka kritiska affärsområden som ekonomi, reservdelsförsörjning, lagerhållning, leveranskedjor och tillverkning. Att flytta till molnet är ett val som ligger i linje med SKF:s filosofi att tänja på gränserna och stödja utvecklingen mot en hållbar framtid, säger Pedro de Freitas, Head of Global Digital Services på SKF

Enligt SKF går cirka 20 procent av den globala energin åt till att övervinna friktion. SKF tillhandahåller produkter till en rad olika branscher som transport, jordbruk, mat och dryck för att minska friktionen, upprätthålla optimal temperatur och hastighet för att få en effektiv produktion.

Genom att gå över till SAP S/4HANA Cloud med hjälp av RISE with SAP kommer SKF att få en smidig och säker migrering av sitt lokala affärssystem – samtidigt som de kan fatta datadrivna affärsbeslut i realtid med hjälp av inbyggd intelligens. Relevant, tillförlitlig och ansvarsfull affärsdriven AI kommer att byggas in direkt i SKF:s processer och anpassas till interna AI-strategier.

– Med våra AI- och molndrivna lösningar hjälper vi våra kunder att bli mer effektiva, motståndskraftiga och hållbara. Vi har haft ett starkt samarbete under många år, och vi kommer att fortsätta arbeta nära SKF för att identifiera nya innovativa lösningar och möjligheter att effektivisera processer, säger Emmanuel Raptopoulos, President SAP EMEA.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00