Succé för Stockholm Business Expo 2024 med rekordmånga utställare och stark talaruppställning
Hem EVENT Succé för Stockholm Business Expo 2024 med rekordmånga utställare och stark talaruppställning

Succé för Stockholm Business Expo 2024 med rekordmånga utställare och stark talaruppställning

Publicerat av: Redaktionen

Stockholm Business Expo 2024, årets mest efterlängtade händelse för företagsutveckling, avslutades med en överväldigande framgång den 21-22 februari på Kistamässan i Stockholm.

Med en imponerande talaruppställning, rekordmånga utställare och besökare blev evenemanget en central mötesplats för företagsägare och ledare av små och medelstora företag.

En central mötesplats för framtidens företagande
Behovet av en central mötesplats för framtidens företagande har aldrig varit större, och Stockholm Business Expo har etablerat sig som en av de ledande samlingspunkterna för branschen. Med 3400 besökare bekräftar årets upplaga mötesplatsens betydelse och relevans i en tid av ekonomiskt tryck och förändring.

Stark talaruppställning och dynamiska evenemang
Stockholm Business Expo, tillsammans med Sales & Marketing och Möten & Event, erbjöd en omfattande mötesplats för branschens främsta experter och entusiaster. Med över 150 utställare och hundratals kostnadsfria aktiviteter var det en komplett och inspirerande upplevelse för alla deltagare.

En transformationell resa genom framstående talare och entreprenörer
Under evenemanget deltog över 150 talare från olika sektorer, inklusive idrott, offentlig sektor, och näringsliv. Bland höjdpunkterna fanns föreläsningar av OS och världsmästaren Daniel Ståhl om framgångsfaktorer för idrottare och entreprenörer, högaktuell panel fyllde alla platser under diskussionen om Bank & Finans – Nutiden och framtidens utmaningar för företagande, med representanter från ledande finansinstitut och näringslivet. En mängd inspirerande sessioner med ledande experter som delade insikter om affärsstrategier, ledarskap och framtidens trender.

Succé för Stockholm Business Expo 2024 med rekordmånga utställare och stark talaruppställningFyra VD:ar har utsetts till årets vd 2023, och priset delades ut av Motivation.se
Stora företag: David von Laskowski, Picadeli & Greenfood Group
Medelstora företag: Torbjörn Eriksson, Worklife Group AB
Små företag: Malin Kindstedt, Alfred Consulting AB
Årets Unga VD (under 30 år): Truls Christenson, Rescued Fruits AB

Återbokning på 70% till 2025 bekräftar succén
Med ett fullsatt mässgolv, livliga seminarier och en imponerande talaruppställning blev årets Stockholm Business Expo en omedelbar hit. Den imponerande återbokningsgraden på 70% till 2025 understryker evenemangets betydelse och relevans för företagsvärlden.

Framtiden för Stockholm Business Expo
Stockholm Business Expo återkommer den 19-20 februari 2025 för att fortsätta erbjuda en plattform för nätverkande, kunskapsdelning och affärsutveckling för företagsledare och entreprenörer. För mer information om kommande evenemang, besök mötesplatsens hemsida.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00