Tech Mahindra och Microsoft i samarbete för att lansera ny lösning i Microsoft Fabric
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Tech Mahindra och Microsoft i samarbete för att lansera ny lösning i Microsoft Fabric

Tech Mahindra och Microsoft i samarbete för att lansera ny lösning i Microsoft Fabric

Publicerat av: Redaktionen

Tech Mahindra, en ledande leverantör av lösningar för digital transformation, meddelar nu att de ingått ett samarbete med Microsoft för att lansera en Unified Workbench-lösning i Microsofts analysverktyg Microsoft Fabric.

 Microsoft Fabric är en allt-i-ett-analyslösning för företag som bland annat används för realtidsanalys och business intelligence.

Med den nya Unified Workbench-lösningen öppnas nya möjligheter för företag att skapa komplexa dataflöden med ett lättanvänt gränssnitt som ger en enhetlig bild av företagets verktyg och system, vilket eliminerar silos och möjliggör förbättrat beslutsfattande.

Samarbetet kommer att hjälpa kunderna att snabbare gå från data till insikt och förbättra affärsflexibiliteten. Det kommer bland annat att effektivisera arbetsflöden, automatisera processer och väntas förbättra den operativa effektiviteten med 30–40 procent, och därigenom minska kostnaderna förknippade med traditionell datahantering.

Tech Mahindra och Microsoft i samarbete för att lansera ny lösning i Microsoft Fabric– Vårt långvariga partnerskap med Microsoft har hjälpt företag att ta vara på den enorma potentialen med data och AI i molnet. Med innovativa lösningar som vår Unified Workbench för Microsoft Fabric, gör vi det enklare för kunder att gå till att bli mer datadrivna i sin verksamhetsmodell, säger Kunal Purohit, Chief Digital Services Officer på Tech Mahindra.

Utöver en förbättrad flexibilitet erbjuder den nya lösningen ett brett utbud av funktionalitet, bland annat kring skapande av datapipelines, analys samt artificiell intelligens och maskininlärning för organisationer som vill modernisera och uppgradera sin tekniska infrastruktur.

– Tech Mahindra levererar innovativa tjänster och lösningar på Microsoft Azure och Fabric, som kommer att förbättra kundupplevelser och driva tillväxt. Tillsammans kommer vi att hjälpa kunder att dra nytta av Microsoft Azure och AI för att hjälpa dem nå framgång, säger Zia Mansoor, Corporate Vice President, Data & AI på Microsoft.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00