VAST Data och Superna ökar motståndskraften med intelligent skydd och omedelbar återställning för cyberhot i AI-eran
Hem SÄKERHET VAST Data och Superna ökar motståndskraften med intelligent skydd och omedelbar återställning för cyberhot i AI-eran

VAST Data och Superna ökar motståndskraften med intelligent skydd och omedelbar återställning för cyberhot i AI-eran

Publicerat av: Redaktionen

Idag meddelar VAST Data, AI-dataplattformsföretaget, ett partnerskap med Superna, den globala ledaren inom datasäkerhet och cyberlagringslösningar.

Integrationen ger VASTs kunder skydd av oföränderligt data, detektion av misstänkt beteende i realtid, automatiserad respons på cyberhot och nästan omedelbar återhämtning från ransomware och andra attacker, vilket stärker motståndskraften för företagsdata.

VAST Data Platform anpassar sig till NIST-ramverket och ger en solid grund för att upptäcka, skydda mot, svara på, återhämta sig från och till och med förhindra cyberhot helt och hållet med aktivt försvar och kraftfulla Zero Trust-säkerhetsfunktioner.

VAST:s banbrytande metod för datahantering och dataintensiv databehandling fungerar som en heltäckande mjukvaruinfrastruktur för AI och djupinlärning. I takt med att AI blir allt vanligare ökar också utmaningen att hantera stora mängder ostrukturerad data. Denna nya värld, med nya arbetsbelastningar som använder olika datatyper, behöver en ny skyddsnivå för cyberresiliens. Med sin Zero Trust-arkitektur, granulerade åtkomstkontroll, multitenancy med strikt isolering och intelligent hotdetektering har VAST integrerat Superna Data Security Edition-funktioner i VAST Data Platform, vilket gör det möjligt att minska riskerna för ransomware och andra hot mot AI-modeller och applikationsdatauppsättningar.

VAST Data och Superna ökar motståndskraften med intelligent skydd och omedelbar återställning för cyberhot i AI-eran”Genom att kombinera världens enklaste, snabbaste och mest effektiva dataplattform, byggd för AI i exabyte-skala, med Supernas betrodda, säkra dataskydd och återställning – kan vi erbjuda en färdig lösning som kan komma åt, hantera, flytta och skydda data för de mest dataintensiva organisationerna på planeten”, säger John Mao, vice president, Technology Alliances på VAST Data.

Tillsammans förser VAST Data och Superna organisationer över hela världen med:

  • Branschledande ransomware-detektering i datalagret: Partnerskapet mellan VAST och Superna omdefinierar skyddet mot ransomware med egenutvecklade algoritmer och ett flerskiktsförsvar som analyserar data och användarbeteende i realtid. Proaktiv hotdetektering skyddar mot och stoppar kända och nya ransomware-hot innan de bryter igenom dataförsvaret, vilket avsevärt ökar motståndskraften mot cyberhot genom att demontera faror vid deras ursprung.
  • Förbättrad kontinuitet i verksamheten: Med en omfattande säkerhetslösning kan organisationer avsevärt minska risken för dataintrång samtidigt som de fortfarande tar oföränderliga ögonblicksbilder för omedelbar, automatisk återställning av den senast kända rena datauppsättningen. Superna Disaster Recovery Edition mildrar effekterna av attacker, underlättar oavbruten affärsverksamhet och AI-distributioner genom att skydda kundernas verksamhetskritiska data.
  • Strömlinjeformad katastrofåterställning och global replikering: Med VAST och Superna kan kunderna replikera hela system, jobb och policyer till ett annat kluster med Tenant-Aware Replication och Intelligent Configuration Replication under varje skyddad sökväg.
  • Robust migrering med heterogena miljöer: När många organisationer genomför initiativ som att flytta till ett föredraget moln, repatriering och diversifiering av lagring (avsiktligt eller inte), är förmågan att tillhandahålla en konsekvent strategi överallt avgörande. Superna underlättar flexibel datamigrering från lagringsplattformar som stöds till VAST, vilket gör att kunderna enkelt kan omforma sina data och tjänster.
  • Sömlös integration med ledande säkerhetsverktyg: VAST-dataplattformen integrerar Superna Data Security Edition på ett intelligent sätt i befintliga säkerhetsverktyg, vilket förbättrar försvaret utan att störa arbetsflöden eller processer. Genom att hålla säkerhets- och driftteam på hög beredskap med omfattande rapporter om omfattningen av en attack, ger VAST och Superna dessa team möjlighet att mildra hot och påskynda återhämtningen.

”AI kräver tillgång till enorma mängder ostrukturerad data – en säkerhetsutmaning men också en gyllene möjlighet”, förklarar Matthew McCormick, Vice President, Product Management på Superna. ”Genom att samarbeta med VAST levererar vi robusta cyberlagringsfunktioner ovanpå en av de mest kraftfulla dataplattformarna som är utformade för AI-arbetsbelastningar, vilket gör det möjligt för företag att använda den fulla kraften i sina data, förstärkt med ransomware-skydd och återställningslösningar.”

Superna i kombination med VAST är tillgängligt för partners via ARROW. Mer information om detta partnerskap via ett kommande webbinarium den 13 juni 2024.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00