Westcon-Comstor och Vectra AI tecknar distributionsavtal i Sverige
Hem NYHETERAI Westcon-Comstor och Vectra AI tecknar distributionsavtal i Sverige

Westcon-Comstor och Vectra AI tecknar distributionsavtal i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Westcon-Comstor, en global teknikleverantör och specialistdistributör, meddelade idag att man utökar sitt partnerskap med Vectra AI, en ledare inom detektering, utredning och respons av hybridattacker, till Sverige.

Distributionsavtalet innebär att Westcon kommer att driva på införandet av Vectras AI-drivna plattform för att upptäcka och hantera hot, vilket skapar nya intäktsmöjligheter för kanalpartners i de nya länderna.

Westcon-Comstor och Vectra AI tecknar distributionsavtal i SverigeUtvidgningen av samarbetet omfattar de nordiska marknaderna Danmark, Finland och Norge samt Storbritannien och Irland.

Det bygger på befintliga distributionsavtal mellan Westcon och Vectra i Tyskland, Frankrike, Spanien, Österrike, Portugal och Benelux.

Tidigare i år lanserade Vectra sin banbrytande tjänst Vectra MXDR (Managed Extended Detection and Response). Liksom sin plattform för hotdetektering och respons kan Vectra MXDR integreras med produkter från andra Westcon-leverantörer.

Distributionsavtalet i Sverige skapar möjligheter för kanalpartners att utnyttja Vectra-tekniken i kombination med andra viktiga delar av Westcons produktportfölj genom distributörens 3D Lab, som gör det möjligt att testa säkerhetslösningar från flera leverantörer mot specifika användningsområden i en dynamisk virtuell demomiljö.

”Vectra AI är en av våra viktigaste tillväxtleverantörer, så det är spännande att bredda vårt samarbete till nya marknader i Europa”, säger Daniel Hurel, Vice President Cyber Security & Next Gen Solutions EMEA Westcon-Comstor. ”Vi ser fram emot att föra ut Vectras innovativa, AI-drivna portfölj till nya adresserbara marknader och driva tillväxt för våra partners genom våra mervärdestjänster och utbildnings- och aktiveringsprogram.”

”Jag är mycket glad över att kunna meddela att vi utökar vårt samarbete med Westcon till Norden”, säger Ossi Savolainen, Vice President, Northern Europe på Vectra AI. ”Westcon Nordics har en lång historia av att vara distributör för flera kompletterande teknikleverantörer och har byggt en trovärdig bas av partnerskap. Med hjälp av Westcon förväntar vi oss att kunna utöka vår räckvidd och ytterligare accelerera vår tillväxt i regionen. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans.”

”Westcons säkerhetsexpertis och kanalräckvidd är avgörande för vårt uppdrag att ge slutanvändare möjlighet att proaktivt stoppa avancerade attacker”, säger Jerome Jullien, VP of Channel Sales EMEA, Vectra AI. ”Genom att utöka det här partnerskapet når Vectra AI:s detektionsförmåga nya marknader, vilket gynnar kunderna och skapar spännande möjligheter för våra kanalpartners.”

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00