Wipro och IBM utökar sitt partnerskap och erbjuder nya AI- tjänster och support till kunder
Hem NYHETERAI Wipro och IBM utökar sitt partnerskap och erbjuder nya AI- tjänster och support till kunder

Wipro och IBM utökar sitt partnerskap och erbjuder nya AI- tjänster och support till kunder

Publicerat av: Redaktionen

Wipro lanserar en “Enterprise AI-Ready Platform”, med IBM watsonx, för att förenkla adaptionen av Generativ AI för företag.

Som en del av det utökade samarbetet kommer IBM och Wipro att etablera en centraliserad techhub för att hjälpa gemensamma kunder i deras AI-strävanden.

Nu annonserar Wipro, ett ledande teknikföretag, lanseringen av Wipro Enterprise Artificial Intelligence (AI)-Ready Platform; en ny tjänst som gör det möjligt för kunder att skapa integrerade och anpassade AI-miljöer på företagsnivå.

Plattformen använder IBM:s watsonx:s AI och dataplattform, inklusive watsonx.ai, watsonx.data, watsonx.governance och AI-assistenter, för att leverera en interoperabel tjänst som hjälper till att påskynda AI-anpassningen hos kunder. Den här nya tjänsten förbättrar verksamheten med en uppsättning funktioner som omfattar både verktyg, stora språkmodeller (LLM), strömlinjeformade processer, och robust styrning, lägger grunden för framtida industrianalyslösningar som ska byggas på watsonx.data och AI.

Wipro Enterprise AI-Ready Platform är skapad ur ett utökat flerårigt partnerskap mellan Wipro och IBM. Det utökade partnerskapet sammanför Wipros teknik och branschexpertis med hybridmoln och ledande AI-innovation från IBM, och syftar till att bygga gemensamma lösningar som hjälper till att främja implementeringen av robusta, pålitliga, integrerade och företagsanpassade AI-lösningar.

Wipro och IBM utökar sitt partnerskap och erbjuder nya AI- tjänster och support till kunder–      Detta utökade partnerskap med IBM kombinerar vår djupa branschexpertis såväl som expertis inom moln- och AI-teknik med IBM:s ledande expertis inom AI-innovation, säger Jo Debecker, Managing Partner & Global Head, Wipro FullStride Cloud. Lösningarna vi skapar som en del av detta partnerskap kommer att hjälpa företag att uppnå nya nivåer av flexibilitet när de bygger sina egna företagsspecifika AI-ekosystem. Vårt mål är att göra AI- konsumtion så effektiv, smidig, pålitlig och hållbar som möjligt – och hjälpa till att främja införandet av AI på företagsnivå.

Som en del av partnerskapet finansierar Wipro och IBM gemensamt IBM TechHub@Wiprosolution, som är utformad för att driva och stödja gemensamma klientstärenden genom en centraliserad grupp av ämnesexperter, ingenjörer, tillgångar och processer. IBM TechHub@Wipro kommer att inkludera ett watsonx Center of Excellence, som kommer att fokusera på att införa IBM:s watsonx- kapacitet i Wipros erbjudanden.

Kate Woolley, General Manager, IBM Ecosystem, säger: Vi är glada över att nå denna milstolpe i vårt 20-åriga partnerskap för att stödja kunder genom kombinationen av Wipros och IBM:s gemensamma expertis och teknologi, inklusive watsonx. Vi ser också fram emot att stödja våra gemensamma kunder med IBM TechHub@Wipro, som kommer att bestå av ett nätverk av Wipro- och IBM- ämnesexperter som är verksamma i globala spetsforskningscentra, fokuserade på AI, automation, IT- modernisering och hållbarhet.

Wipro Enterprise AI-Ready Platform kommer att förse kunder med infrastruktur och programvara för konsumtion av AI och generativa AI-arbetsbelastningar, inklusive användning av kodbaserade konfigurationer för att förbättra automatiseringen; dynamisk resurshantering för att dynamiskt anpassa sig till varierande arbetsbelastningar med hjälp av prediktiv analys; och hjälpa till att driva förbättringar av incidentminskning och operativ effektivitet i företaget. Plattformen kommer också

att stödja specialiserade branschanvändningsfall för bank, detaljhandel, hälsa, energi och tillverkning, och tillhandahålla konversations-AI för kundsupport, anpassad marknadsföring, analys av kundfeedback, innehållsgenerering och designoptimering, vilket ökar värdet för kunderna.

Wipros Enterprise AI-Ready Platform kommer hjälpa kunder att enkelt integrera och standardisera flera datakällor och förstärka AI- och GenAI-aktiverad transformation över affärsfunktioner, säger Nagendra Bandaru, Managing Partner och President, Wipro Enterprise Futuring. Tjänsten kommer att ge kunderna flexibiliteten och friheten att välja hur de vill utveckla och distribuera sina stora språkmodeller, vilket ger dem möjlighet att använda IBM:s befintliga modeller, samutveckla sina anpassade applikationer eller skapa sina egna modeller baserade på grundläggande modeller och verktyg tillgängliga på plattformen. Vidare kommer kunder att ha flexibiliteten att köra dessa modeller i deras föredragna molnmiljö – oavsett om det är offentligt, privat eller hybrid.

Wipro Enterprise AI-Ready Platform kommer använda watsonx.governance för att automatisera AI- styrning genom AI-livscykeln. Detta kommer att hjälpa verksamheten att kontrollera och övervaka risker och följa nyckelprinciperna för ansvarsfull AI: transparens, dataskydd och efterlevnad av relevanta lagar och förordningar.

Som en del av detta utökade partnerskap kommer medarbetare på Wipro att utbildas i IBM:s hybridmoln-, AI- och dataanalystekniker för att påskynda utvecklingen av gemensamma lösningar.

För mer information om Wipros partnerskap med IBM, besök: https://www.wipro.com/cloud/cloudoperations/wipro-enterprise-ai-ready-platform/

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00