Xerox använder Verizons Network för sin IT-modernisering
Hem VERIZON Xerox använder Verizons Network för sin IT-modernisering

Xerox använder Verizons Network för sin IT-modernisering

Publicerat av: Redaktionen

Verizon Business tillkännagav idag att Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX) börjar använda Verizons Network as a Service (NaaS) Solutions-ramverk för att påskynda företagets utveckling kring återuppfinnande och driftmodeller.

Med ramverkets flexibilitet för dynamisk skalning av nätverksresurser kan Xerox skapa en effektivare IT-miljö och omdirigera resurser mot innovation och tillväxt.

”Samarbetet med Xerox understryker vårt engagemang för att möjliggöra för våra kunder att blomstra i den digitala tidsåldern,” säger Massimo Peselli, CRO, Verizon Business. ”Verizons intelligenta nätverksramverk är utformat för att ge företag möjlighet att möta framtiden för nätverkstjänster, vilket ger en enastående flexibilitet och skalbarhet. Vi ser fram emot att stödja Xerox när de förändrar sin IT-infrastruktur.”

Verizons NaaS Solutions erbjuder en säker nätverksplattformslösning för att hjälpa företag att driva operativ effektivitet och snabb anpassning, med en rad förkonfigurerade och hanterade tjänster på en prenumerationsbaserad konsumtionsmodell. För att hjälpa Xerox att skapa en effektivare IT-miljö styrd av Zero Trust-principerna för återinvesteringar i teknik, kommer Verizons globala nätverksinfrastruktur för nästa generation att stödja Xerox affärsverksamhet, samt leverera nätverkstjänster till över 300 Xerox- och Xerox Business-platser världen över.

”Som en del av vårt återuppfinnande har Xerox åtagit sig att förenkla våra system för att driva företagsomfattande effektivitet och skalbarhet för att på bästa sätt kunna betjäna våra kunder,” säger Louie Pastor, Chief Transformation & Administrative Officer, Xerox. ”Att utöka vårt partnerskap och implementera Verizons NaaS som vår globala nätverksinfrastruktur är ett naturligt nästa steg för att ligga i framkant kring innovation, samtidigt som det hjälper oss att öka effektiviteten i alla de geografiska områden vi betjänar.”

Xerox använder Verizons Network för sin IT-moderniseringGenom att leverera på Zero Trust-resan med användning av Advanced SASE kommer Verizon Business att förse Xerox med internetanslutning och en komplett uppsättning hanterade tjänster via NaaS Solutions, inklusive Wide Area Network, Local Area Network och Wireless Local Area Network. Ytterligare tjänster inkluderar operationell och finansiell styrning, kontaktcenterhantering, nätverks- och säkerhetskonsulttjänster, samt nätverksunderhåll via Verizon Care.

I och med antagandet av en prenumerationsbaserad modell tas behovet av betydande förhandsinvesteringar i traditionell nätverksinfrastruktur bort, vilket ger flexibilitet för strategiska resursallokeringar.

När Verizon nu hanterar företagets nätverkstransformation kommer Xerox att fortsätta prioritera leveranser av exceptionella tjänster till kunder för att möta produktivitetsutmaningarna på dagens hybrida arbetsplatser och distribuerade arbetsstyrkor.

Verizons globala IP-nätverk tillhandahåller tjänster i över 180 länder och inkluderar långdistans-, metro- och undervattenssystem som bär IP-, data- och rösttrafik över mer än 160 000 ruttmil, vilket möjliggör hantering av mer än 500 000 nätverks-, hosting- och säkerhetsenheter globalt. Dagens tillkännagivande bygger vidare på företagets network-as-a-service-grund och stödjer dess privata nätverk, mobile edge computing och affärslösningar för tillväxt.

Besök gärna Verizons webbplats för att läsa mer om hur Verizon NaaS Solutions kan hjälpa företag att optimera sina resurser, förbättra sin prestanda och förnya sig för framtida tillväxt

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00