Verizon blir officiell sponsor inom telekommunikationstjänster för FIFA World Cup 26™ samt officiell turneringssupporter för FIFA Women’s World Cup 2027™ i USA

Verizon blir telekompartner för FIFA World Cup 2026 och supporter för FIFA Women’s World Cup 2027

Publicerat av: Redaktionen

Verizon och FIFA meddelar idag att Verizon har blivit utsedd till officiell partner inom telekommunikationstjänster för FIFA World Cup 26 i Kanada, Mexiko och USA, samt som turneringssupporter för FIFA Women’s World Cup 2027 i USA.

Verizon har gedigen erfarenhet av att vara partner inom telekommunikationstjänster för stora sport- och underhållningsevenemang och kommer nu skapa framtidens FIFA World Cup-upplevelser för fans, spelare, media och andra intressenter.

Verizons kommunikationstjänster kommer att spela en avgörande roll på arenor, officiella webbplatser och andra delar av FIFA World Cup 2026.

Verizon blir officiell sponsor inom telekommunikationstjänster för FIFA World Cup 26™ samt officiell turneringssupporter för FIFA Women’s World Cup 2027™ i USADetta avtal markerar det första samarbetet någonsin mellan FIFA och Verizon.

– FIFA World Cup och FIFA Women’s World Cup sammanför människor världen över genom deras gemensamma passion för sporten, säger Hans Vestberg, styrelseordförande och VD för Verizon. Verizon ska nu skapa upplevelser som fans älskar, oavsett om de befinner sig på plats eller på språng. Vårt partnerskap med FIFA ligger till grund för att fotbollsfans världen över ska få de typer av upplevelser som bara Verizon kan leverera.

– Fotboll förenar världen, och för att förena världen måste vi säkerställa att alla är uppkopplade, säger FIFAs ordförande Gianni Infantino. Verizon är med oss på resan mot att verkligen globalisera fotbollen och kommer att skapa det nätverk som förenar fans, spelare, partners och media 2026. Samarbete och samverkan gör oss alla starkare och vi ser med spänning fram emot hur Verizons engagemang i dessa två banbrytande turneringar kan bidra till att stärka fotbollen globalt.

FIFA World Cup 26 är höjdpunkten inom herrfotbollen och kommer till USA för första gången sedan 1994, samt till Kanada och Mexiko. Denna turnering kommer att bli den största någonsin, med 48 lag som spelar 104 matcher. I samarbete med FIFA kommer Verizon att hjälpa till att hantera den stora tillströmningen av fans, spelare och besökare som kommer att vara på plats. De kommer även säkerställa att nätverken på arenor, i samhällen och städer håller fans, spelare och alla deltagare uppkopplade till allt som händer. Dessutom kommer Verizon att se till att internationella fans får tillgång till Verizons nätverk när de landar i USA och Kanada.

FIFA Women’s World Cup 2027 blir den tionde upplagan av turneringen, med 32 tävlande nationer. Brasilien blir värd för FIFA Women’s World Cup för första gången och blir därmed den första nationen i Sydamerika att arrangera turneringen. USA har varit värdnation för turneringen två gånger och har vunnit den fyra gånger.

Som officiell turneringssupporter för FIFA Women’s World Cup 2027 i USA kommer Verizon att erbjuda upplevelser för fans inför, under och efter matcherna, inklusive aktiveringar, unika giveaways, möten med spelare och mycket mer.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00