Dell, Hyundai och Intel ska ge mer AI på fabriksgolvet
Hem LEVERANTÖRDELL Dell, Hyundai och Intel ska ge mer AI på fabriksgolvet

Dell, Hyundai och Intel ska ge mer AI på fabriksgolvet

Publicerat av: Redaktionen

Tillverkningsindustrin behöver hantera allt fler datapunkter och därmed ökar också mängden data som behöver analyseras, ofta i realtid.

Därför stärker Dell Technologies nu sitt partnerskap med Hyundai AutoEver och Intel för att hjälpa tillverkningsindustrin att använda AI för att få ut mer värde av data i nätverkens ytterkanter.

Dell stärker samarbetet med Hyundai AutoEver och Intel och lanserar nya lösningar för att hjälpa industriföretag att få ut mer av deras data med hjälp av AI.

En ny uppdaterad version av Dell Validated Design for Manufacturing Edge kan nu kopplas ihop med Hyundai AutoEver:s intelligenta industrilösning NeoFactory IoT, som integrerar IT-infrastruktur med AI-drivna optimeringar.

Tillsammans kommer de bättre kunna övervaka maskinprestanda, hålla koll på avvikelser, få bättre prediktivt underhåll för att minska driftstopp och processavfall. Användningen av realtidsdata och AI i nätverkens ytterkanter (edge) kommer bidra till fortsatt digital transformation av tillverkningsindustrin.

Helt ekosystem
Dell, Hyundai och Intel ska ge mer AI på fabriksgolvet

Dell erbjuder ett ekosystem av partners kopplat till Validated Design for Manufacturing Edge som innebär att industriföretag kan dra nytta av allt från XMPro:s digitala tvillingar till Cognex smarta AI-aktiverade kameror. Dessutom stöds nu också NativeEdge, Dells programvaruplattform för nätverkens ytterkant. Det innebär att företag nu kan hantera fler applikationer på fabriksgolvet och skala upp infrastruktur och applikationer snabbare samtidigt som säkerheten hålls hög.

Intel med på tåget

Dell lanserar även NativeEdge Blueprints för Intel Edge AI-tjänster, som ökar möjligheterna att hantera AI- och maskininlärningsapplikationer i nätverkens ytterkanter, vilket ska ge fler realtidsinsikter och bättre operationell effektivitet för industrin.

”Integreringen skapar potential för AI i nätverkens ytterkanter och banar väg för nya intelligenta applikationer. Detta är en game-changer för industrier runt om i världen och tar oss närmare en smartare mer uppkopplad framtid,” säger Muneyb Minhazuddin, vice VD och general manager, NEX compute & edge AI, Intel.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00