Dell och AMD samarbetar ytterligare kring GenAI
Hem LEVERANTÖRDELL Dell och AMD samarbetar ytterligare kring GenAI

Dell och AMD samarbetar ytterligare kring GenAI

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies och AMD utökar sitt samarbete kring generativ AI och gör det lättare för organisationer att rulla ut generativ AI med Dell Validated Design for Generative AI med AMD.

Dessutom kommer Dell PowerEdge XE9680, den snabbast växande produkten i Dells historia, att stödja kommande AMD Instinct Mi300X-acceleratorn.

”Det är inget snack om att generativ AI är årtiondets mest lovande teknik och för de flesta är det ett sätt att förbättra produktiviteten, effektivisera processer och spara pengar, för att vara konkurrenskraftiga i den nya digitala eran,” säger Dave Lincoln, ansvarig för Compute Systems på Dell Technologies.

Dell PowerEdge XE9680 är den snabbast växande lösningen i Dells historia och den kommer att stödja kommande AMD Instinct MI300X-acceleratorn, vilket ger organisationer fler valmöjligheter när det gäller AI-prestanda. Tillsammans möjliggörs för organisationer att bättre nyttja värdet av sina data och särskilja sin verksamhet med anpassade Large Language Models (LLM).

”Allt mer data och allt fler frågor kring vad man ska göra av den symboliserar det nuvarande AI-landskapet. Därför är det viktigt att se till att organisationer får tillgång till rätt datorkraft och tillsammans med AMD kan vi erbjuda fler valmöjligheter att köra AI-arbetslaster än tidigare,” säger Dave Lincoln på Dell.

Säkrar framtida kapacitetsbehov för GenAI-plattformar

Tillsammans med stödet för AMD MI300X Instinct Accelerator presenteras också nästa steg av Dells generativa AI-lösningar som kommer att göra det lättare för organisationer att distribuera pålitlig GenAI med den nya Dell Validated Design for Generative AI med AMD.

Dell och AMD samarbetar ytterligare kring GenAIDen nya Dell-validerade designen för generativ AI med AMD ROCm kommer att finnas tillgänglig från och med nästa år och kommer att inkludera LLM:er med öppen källkod. AMD ROCm är en stack med öppen källkod, drivrutiner, utvecklingsverktyg och API:er för AMD Instinct-acceleratorer. Tillsammans kommer dessa göra det möjligt för kunder att bygga GenAI-plattformar som är skräddarsydda för deras behov genom att lösa utmaningar inom områden som integration, prestanda och kapacitet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00