Dell och NVIDIA först med heltäckande AI-lösning
Hem LEVERANTÖRDELL Dell och NVIDIA först med heltäckande AI-lösning

Dell och NVIDIA först med heltäckande AI-lösning

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies och NVIDIA presenterar nu branschens första heltäckande AI-lösning för organisationer, som sträcker sig från kanten till molnet.

Med lösningen blir det enklare för organisationer att snabbt och säkert integrera data och AI-verktyg och maximera investeringar i AI.

 ”Organisationer letar efter enklare sätt att snabbt implementera lösningar och möta AI-behov och precis det kan vi nu erbjuda tillsammans med NVIDIA,” säger Michael Dell, grundare och VD på Dell Technologies. ”Tillsammans kan vi ge organisationer färdiga tekniklösningar som sömlöst integrerar data och strömlinjeformar utvecklingen av skräddarsydda GenAI-modeller.”

Samarbetet mellan Dell och NVIDIA ger nya möjligheter för organisationer att via Dells samling generativa AI-lösningar modernisera och nå högre produktivitet genom bland annat:

 • Dell AI Factory med NVIDIA – branschens första och enda end-to-end-lösning som integrerar Dells dator-, lagrings-, klientenhets-, mjukvaru- och tjänstekapacitet med NVIDIAs avancerade AI-infrastruktur och mjukvarusvit, understött av ett höghastighetsnätverk. AI Factory omvandlar data till värdefulla insikter och stöder ett brett utbud av AI-applikationer, från modellskapande och justering till slutanvändning. Organisationer kan också dra nytta av professionella tjänster som hjälper dem genom hela införandet av AI Factory, vilket förbättrar AI-kapaciteten i hela organisationen.
 • Ny vätskekyld arkitektur i rackskala baserad på NVIDIA GB200 Grace Blackwell Superchip som kommer att utgöra grunden för prestandahöjningen för företags AI-arbetslaster.
 • Dell PowerEdge XE9680-servrar kommer att stödja nya NVIDIA GPU-modeller, inklusive NVIDIA HGX B200 Tensor Core GPU, som förväntas erbjuda upp till 15 gånger högre AI-prestanda och lägre totala ägandekostnader.[1]
 • Den nya GenAI-lösningen Retrieval-Augmented Generation (RAG) – en förvaliderad full-stack-lösning som stödjer införandet av AI och som hjälper organisationer att förbättra GenAI-modellkvaliteten och öka resultatnoggrannheten.
 • GenAI-lösningen Model Training som erbjuder en förvaliderad full-stack-lösning för organisationer som vill bygga sina egna anpassade, domänspecifika modeller.
 • Dell Data Lakehouse som nu finns tillgängligt globalt och som hjälper organisationer att hitta, bearbeta och analysera data på ett ställe i hybrid- och multimolnmiljöer.

”Den här typen av AI-lösningar är avgörande för att skala upp informationshanteringen,” säger Jensen Huang, grundare och vd på NVIDIA. ”Tillsammans hjälper NVIDIA och Dell organisationer att skapa lösningar som omvandlar data till värdefulla insikter.”

Även Dells professionella tjänster för GenAI utökas för att hjälpa kunder att integrera, hantera och säkra dessa lösningar för att uppnå resultat snabbare. Dells implementeringstjänster inkluderar möjligheter att leverera den nya RAG-lösningen, modellträning, Dell Data Lakehouse samt en ny GenAI-datasäkerhetstjänst som hjälper kunder att bedöma och minimera säkerhetsrisker.

Dell och NVIDIA först med heltäckande AI-lösning”Idag experimentera många organisationer med AI, men det finns många utmaningar kvar för att få avkastning på investeringen. Det handlar om juridiska frågor, men också om utmaningar kopplat till regelefterlevnad och datakvalitet. Nya erbjudanden, som Dells generativa AI-lösningar med NVIDIA, ger företag en enklare tillgång till GenAI, vilket hjälper till att öka förtroendet för tekniken och utveckla egen GenAI-kapacitet, säger Dave Vellante, chefsanalytiker på theCUBE Research.

Tillgänglighet

 • Dell AI Factory med NVIDIA är nu tillgänglig globalt via traditionella kanaler och Dell APEX.
 • Dell PowerEdge XE9680-servrar med NVIDIA H200, B200 och B100 Tensor Core GPU:er förväntas vara tillgängliga senare i år.
 • Dells generativa AI-lösningar med NVIDIA – RAG är nu tillgängligt globalt via traditionella kanaler och Dell APEX.
 • Dells generativa AI-lösningar med NVIDIA – Model Training kommer att finnas tillgänglig globalt via traditionella kanaler och Dell APEX från och med april i år.
 • Dell Data Lakehouse är nu tillgängligt globalt.
 • Dells implementeringstjänst för RAG är tillgänglig på utvalda platser från och med den 31 maj.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00