Dell storstsar på AI-datorer med Copilot+
Hem LEVERANTÖRDELL Dell storstsar på AI-datorer med Copilot+

Dell storstsar på AI-datorer med Copilot+

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies presenterar flera nya AI-datorer och arbetsstationer med bättre prestanda, batteritid och säkerhet.

Nyheterna, som inkluderar de tunnaste XPS- och Latitudedatorerna hittills, är i flera fall integrerade med Copilot+ och drivs med Qualcomm Snapdragon X Elite och X Plus.

Dell Lanserar nu fem nya bärbara datorer, XPS 13, Inspiron 14 Plus, Inspiron 14, Latitude 7455 och Latitude 5455.

Datorerna kommer både i konsument- och företagsversioner med snabb hastighet och AI-prestanda som förenklar och höjer produktiviteten.

Dell storstsar på AI-datorer med Copilot+De nya datorerna möjliggör lokal AI-bearbetning och har integrerad Qualcomm Oryon CPU, GPU och NPU. Dessutom erbjuder de:

  • Längre batteritid, så att du mer obehindrat kan söka, skapa och kommunicera.
  • 45 biljoner operationer per sekund (TOPS) i prestanda på NPU:n så att du kan köra AI-uppgifter mer effektivt.
  • Omedelbara resultat när du söker efter eget innehåll på din Copilot+-PC, även utan internetuppkoppling.
XPS 13

XPS 13 är Dells första XPS med Copilot+ som drivs av Snapdragon X Elite, specialanpassad för AI med imponerande hastighet för krävande uppgifter. Nya upplagan är Dells tunnaste och lättaste XPS hittills och har en batteritid på upp till 27 timmar.

Inspiron 14 och Inspiron 14 Plus

Inspiron-serien bjuder på två nya AI-datorer riktade mot konsumenter, även dessa med kraftfull batteriprestanda, vilket ska passa både studenter och multitaskare. Både Inspiron 14 Plus (tillgänglig i isblå) och Inspiron 14 (tillgänglig i titangrå) är gjorda av lättviktsmaterial och har EPEAT Gold-klassificering.3 Inspiron 14 Plus kommer med Snapdragon X Plus med upp till 15 timmars batteritid4 samt en QHD+-skärm med 400nit ljusstyrka. Inspiron 14, som också drivs av Snapdragon X Plus, erbjuder en lättanvänd plattform med funktioner som röstkommandon och en mekanisk kamerablockerare för extra säkerhet.

Latitude 5455 och Latitude 7455

De nya Latitude datorerna är skapade för krävande arbetsuppgifter med Copilot+ och Qualcomm Snapdragon X Elite 12-kärniga och Snapdragon Plus 10-kärniga processorer. Latitude 7455 är en AI dator i premiumsegmentet med upp till 21 timmars batteritid5 och en 14-tums QHD+-pekskärm. Den har rustats med AI-brusreducering, Qualcomm FastConnect Wi-Fi 76, valbart 5G7 och är den tunnaste Latitude-datorn någonsin8 och har ett chassi helt i aluminium. Det finns flera lager säkerhet i hårdvaran och firmware på de nya Latitude-datorerna. Latitude 5455 kommer med en 16:10 FHD+-skärm och dubbla högtalare.

Nya AI-funktioner för förhöjd produktivitet

Copilot+-datorerna hjälper användare att bli mer produktiva och kreativa med funktioner som:

  • Recall som kommer ihåg allt du gjort på din enhet och lagrar det lokalt på din dator vilket gör det snabbt och enkelt att fortsätta där du slutade.
  • Cocreator där användare kan skapa AI-genererade bilder med en kombination av beskrivande ord och visuell input. Bilderna kan itereras i realtid för att utformas efter specifika önskemål.
  • Live Captions som ger möjlighet att översätta alla live- eller förinspelade ljud från 44 olika språk till engelska, vilket gör det smidigare att kommunicera med vänner och kollegor i videosamtal.
  • Auto Super Resolution som använder AI för att skala upp videos och spel i realtid för smidig streaming och spel.
Tillgänglighet
  • XPS 13 och Inspiron 14 Plus är nu tillgängliga för förbeställning.
  • Latitude 7455, Inspiron 14 och Latitude 5455 blir tillgängliga under kommande månader.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00