Redpill Linpro blir nordisk distributör för Nextcloud
Hem DISTRIBUTÖR Redpill Linpro blir nordisk distributör för Nextcloud

Redpill Linpro blir nordisk distributör för Nextcloud

Publicerat av: Redaktionen

Nextcloud och Redpill Linpro meddelar idag en strategisk utveckling av sitt partnerskap, där den digitala samhällsbyggaren och open source specialisten har utsetts till officiell distributör av Nextcloud Hub i Norden.

Genom Redpill Linpros djupa kompetens inom området digitala arbetsplatser syftar utvecklingen av partnerskapet till att göra det möjligt för fler företag och organisationer att använda Nextclouds tjänster.

Genom Nextcloud Hub erbjuder det tyska bolaget en avancerad digitala samarbetsplattform som kombinerar fildelning, videokonferenser och omfattande sammarbetsfunktioner, som drivs av lokala AI-funktioner.

Nextcloud Hub ger organisationer total kontroll över sin data och stödjer digital suveränitet och ett strikt dataskydd. Nextclouds engagemang för integritet, digital suveränitet och öppen källkod visar på deras status som ledande leverantör av samarbetslösningar med stort fokus på integritet. Lösningar som vänder sig till en global publik som värdesätter datasekretess och önskar digital autonomi.

Partnerskapet stärker Redpill Linpros ställning som heltäckande tjänsteleverantör för Nextcloud, genom att nyttja den väletablerade tjänsteportföljen och expertisen i sitt Digital Workplace erbjudande. Som distributör är Redpill Linpro väl positionerat för att stödja lokala partners i att distribuera Nextcloud Hub till sina slutanvändare.

Redpill Linpro blir nordisk distributör för Nextcloud

– Att bli officiell distributör för Nextcloud passar perfekt med vårt uppdrag att bygga det digitala samhällen i Norden, samtidigt som vi ökar vår kapacitet att skala upp verksamheten tillsammans med våra lokala partners. Med vår gedigna Nextcloud-expertis och specialistkompetensen genom teamet som arbetar med digitala arbetsplatser är vi redo att inte bara stödja utan också avsevärt utöka Nextclouds kundbas i Norden. Detta strategiska steg kommer att förse våra kunder och lokala partners med viktiga verktyg för fullständig datasuveränitet, säger Fredrik Svensson, affärsutvecklingschef på Redpill Linpro.

– Att samarbeta med Redpill Linpro som vår distributör i Norden är ett viktigt steg mot att utöka vår räckvidd i en region. Detta partnerskap markerar ett avgörande framsteg mot att erbjuda våra säkra, privata och omfattande molnlösningar till en större publik genom ett stärkt nätverk av lokala partners, säger Andreas Rode, Chief Commercial Officer på Nextcloud.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00