En rad risker pekar kunder mot on-premises generativ AI
Hem LEVERANTÖRFUJITSU En rad risker pekar kunder mot on-premises generativ AI

En rad risker pekar kunder mot on-premises generativ AI

Publicerat av: Redaktionen

Marcus Schneider, som är biträdande chef för global portföljhantering på Fujitsu, säger att användningen av generativ AI on-prem blir allt mer populär.

Företag vill ha fördelarna med dagens AI-teknik, men de är oroliga för riskerna med att använda offentliga molntjänster.

Efter att ChatGPT lanserades blev affärsledare förvånade över hur generativ AI förändrade deras syn på framtiden för deras organisationer. Generativ AI kan ge svar på nya och spännande frågor. Men det finns bekymmer med att använda stora språkmodeller på offentliga moln, som ChatGPT och andra. Organisationer oroar sig för noggrannhet, partiskhet, dataskydd, reglering och kostnader.

En rad risker pekar kunder mot on-premises generativ AI

On-prem generativ AI-lösning från Fujitsu

Därför väljer många företag att antingen utforska eller redan använda generativ AI på plats rapport visar att valet av var kunder planerar att köra generativ AI är nästan exakt uppdelat 50/50 när det kommer till offentliga moln jämfört med on-premises och edge. Att ha AI on-prem ger företag mer kontroll över säkerhet, integritet och dataskydd. Det gör det också möjligt att anpassa AI för specifika användningsfall och datakällor. Fujitsu arbetar med kunder för att skapa just sådana lösningar.

Att använda generativ AI on-prem ger företag flexibilitet och översyn som inte finns med molnbaserade alternativ. Dessutom är det mer hållbart ur miljösynpunkt.

Fujitsu erbjuder referensarkitekturer och stöd för att hjälpa företag att komma igång med generativ AI on-prem. De kan också hjälpa till med att förstå och utvärdera företagsspecifika behov och implementera lämplig infrastruktur.

För att få mer information eller registrera dig för hjälp med att implementera generativ AI on-prem, besök: https://mkt-europe.global.fujitsu.com/DX-Innovation-Content-Hub.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00