Fujitsu ETERNUS NU200 - En ny Innovativ Lagringslösning för små och medelstora Företag
Hem LEVERANTÖRFUJITSU Fujitsu ETERNUS NU200 – En ny Innovativ Lagringslösning för små och medelstora Företag

Fujitsu ETERNUS NU200 – En ny Innovativ Lagringslösning för små och medelstora Företag

Publicerat av: Redaktionen

Den nya lagringsplattformen från Fujitsu, ETERNUS NU200, omdefinierar datalagring på övre instegsnivå – med en ny enhetlig plattform åtta gånger snabbare än konkurrerande system – och inkluderar företagsklassade funktioner som standard.

Den nya ETERNUS NU200 är en super-snabb, flexibel arkitektur som ger små och medelstora företag en förenklad, hållbar och kostnadseffektiv metod för omfattande lagringsbehov.

För att ytterligare dra nytta av fördelarna med den flexibla arkitekturen kan den nya lagringsplattformen dra nytta av de extra fördelarna med vår konsumtionsbaserade affärsmodell uSCALE, som erbjuder flexibla betala-som-du-växer-alternativ, vilket anpassar kostnaderna efter faktisk användning och understryker Fujitsus åtagande att leverera flexibla och hållbara lösningar.

Med en helt omkonstruerad lagringsmotor tar ETERNUS NU200 bort långvariga hinder som har förhindrat instegsnivåkunder från att dra nytta av fördelarna med företagsklassad lagring. Alla typer av data – block, filer, objekt och behållare – skyddas av det flash-baserade systemet.

Denna djärva nya approach minskar också röran i datacenter (en förvirrande uppsättning enkelfunktionssystem för högpresterande blocklagring, skalbar NAS/Object-fil lagring, dataskydd och arkivering). Den möjliggör också hybridlagring för virtuella miljöer och molnbaserad lagring. Fujitsus enhetliga tillvägagångssätt konsoliderar alla lagringsbehov genom att förenkla hanteringen och sänka kostnaderna, när data lagras intelligent för användning där det är mest effektivt baserat på tillgängligt utrymme, närhet till relaterade data, frekvensåtkomst och associerade lagringskostnader. Detta förbättrar betydligt miljöavtrycket och hållbarheten, förlänger livslängden för befintlig hårdvara och minskar e-avfall samt koldioxidavtrycket som är förknippat med frekventa systemöverhålningar.

En ytterligare anmärkningsvärd funktion hos ETERNUS NU200 är att den är utformad för att fungera med högre kapaciteter per enhet. Kunder avråds ofta från att överskrida 50% av kapaciteten för varje enhet som köpts, eftersom det påverkar systemets eller volymens prestanda. I motsats till detta utnyttjar ETERNUS NU200:s effektiva tillvägagångssätt nästan all enhetskapacitet utan att kompromissa med prestanda.

Fujitsu ETERNUS NU200 - En ny Innovativ Lagringslösning för små och medelstora FöretagChristian Leutner, VP, Head of European Platform Business at Fujitsu: ”Fujitsus ETERNUS NU200 är en strategisk pelare för vår verksamhet. Med

klassledande prestanda åtta gånger snabbare än konkurrerande system erbjuder den övertygande värde och överträffar rivaliserande system för att leverera branschens högsta prestanda per flash-enhet.”

Pris och tillgänglighet

 Den nya Fujitsu-lagringen ETERNUS NU200 kommer att finnas tillgänglig från början av april 2024. Den kan beställas lokalt direkt eller via din betrodda kanalpartner.

För mer information besök:

 Fujitsu Storage ETERNUS NU200: www.fujitsu.com/eternus

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00