Forrester-underökning: Avkastning på över 200% vid användande av Qliks cloud-lösning
Hem NYHETERUNDERSÖKNINGAR Forrester-undersökning: Avkastning på över 200% vid användande av Qliks cloud-lösning

Forrester-undersökning: Avkastning på över 200% vid användande av Qliks cloud-lösning

Publicerat av: Redaktionen

Användande av Qliks molnbaserade analystjänster ger en avkastning på 209 procent, enligt en undersökning av Forrester Consulting på uppdrag av Qlik.

 -När företag samlar in och övervakar mer data än någonsin tidigare är det många som begränsas av lokala lösningar, säger Brendan Grady, chef för analystjänster på Qlik.

Med de senaste framstegen inom AI letar företag efter pragmatiska sätt att nyttja denna teknik för att fatta bättre och snabbare beslut i realtid.

Organisationer har därför rapporterat hinder som orsakas av äldre lösningar för dataanalys, vilket ger missade möjligheter när data inte kan utnyttjas fullt ut för att uppnå affärsmål.

Dessutom riskerar organisationer att drabbas av extra kostnader på grund av att medarbetarna lägger tid på att manuellt bearbeta data och löpande kostnader för att stödja äldre lösningar genom underhålls- och prenumerationsavgifter.

-Genom att implementera Qlik Cloud Analytics kunde organisationerna avsevärt effektivisera flera manuella processer som rörde och baserades på tidigare otillgängliga data, samt snabbt samla in information som underlag för affärsbeslut, säger Brendan Grady.

Forrester-underökning: Avkastning på över 200% vid användande av Qliks cloud-lösning

Brendan Grady, chef för analystjänster på Qlik

Forrester gav i undersökning flera skäl till den totala ekonomiska avkastningen: Ökade intäkter tack vare bättre beslutsfattande, tidsbesparing för dataanalys samt att organisationer slipper manuellt arbete med aggregering och bearbetning av data, inklusive automatisering av datarapportering och instrumentpaneler samt ifyllande av finansiella rapporter. Dessutom gör Qlik Cloud Analytics det möjligt för organisationer att helt flytta över sin dataanalys och databehandling till molnet, vilket gör att de kan pensionera fler av sina äldre system varje år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00