Fortsatt förtroende - tecknar nytt flerårigt avtal
Hem SÄKERHET Fortsatt förtroende – tecknar nytt flerårigt avtal

Fortsatt förtroende – tecknar nytt flerårigt avtal

Publicerat av: Redaktionen

Axess Logistics, ett ledande skandinaviskt billogistikföretag, förlänger samarbetet med Iver och tecknar ett nytt flerårigt avtal.

Detta innebär en utökad leverans av IT-drifttjänster och tjänster för digitalt samarbete.

Billogistikföretaget Axess Logistics erbjuder en total logistiklösning för generalagenter och återförsäljare på den skandinaviska marknaden för nya importfordon, samt logistiklösningar för inlandsdistribution av nya och begagnade fordon i Skandinavien.

Under sex år har Iver varit Axess Logistics leverantör av IT-drifttjänster och med det nya avtalet förlängs och utökas samarbetet för andra gången. Under den nya avtalsperioden kommer Iver leverera drift av Axess Logistics affärskritiska system samt tjänster för effektivt digitalt samarbete som ska underlätta medarbetarnas arbetsdag – oavsett vilken plats de arbetar ifrån.

Fortsatt förtroende - tecknar nytt flerårigt avtal

– Driftsäkerhet och skydd mot cyberattacker är två av våra viktigaste fokusområden. Vi hanterar stora mängder känslig data från våra kunder och vi måste kunna garantera att den är säker och tillgänglig dygnet runt. Vår bransch är under ständig utveckling och vi strävar efter att ligga i framkant när det gäller digitalisering. Därför behöver vi en IT-driftsmiljö som är robust, flexibel och anpassningsbar till nya krav och möjligheter, säger Thomas Krafft, CIO på Axess Logistics.

– Vi är glada över att vi återigen får förnyat förtroende från Axess Logistics. Vi har haft ett nära partnerskap och samarbete under flera år vilket har gett oss värdefulla insikter och kunskaper om Axess Logistics verksamhet och mål. Nu utvecklar vi vår tjänsteleverans och fortsätter vårt framgångsrika samarbete. Med en god förståelse för Axess Logistics affär ska vi säkerställa en tjänsteleverans som ger Axess Logistics rätt förutsättningar för sin fortsatta utveckling och tillväxt, säger Carl-Johan Osvald, Head of Enterprise Clients, på Iver.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00