Insta360 lanserar X4-kameran Insta360 för de häftigaste upplevelserna
Hem PRODUKT NYHETERKAMEROR Insta360 lanserar X4-kameran Insta360 för de häftigaste upplevelserna

Insta360 lanserar X4-kameran Insta360 för de häftigaste upplevelserna

Publicerat av: Redaktionen

Kameratillverkaren Insta360 lanserar sitt senaste flaggskepp, Insta360 X4, som har 360-graders inspelning i astronomisk 8K-upplösning, så att du kan skapa filmiska videor och rama in bilden helt fritt.

Insta360 lanserar i dag sin senaste flaggskeppskamera, Insta360 X4. Den är en 360-graders kamera som kan spela in hela världen runt omkring dig – med häftig 8K-upplösning så att dina äventyr och upplevelser dokumenteras in i minsta detalj.

X4 är den första kameran i sin klass som levererar bildsköna, 360-graders cinematic-videor. Den har en extremt hög 8K-upplösning som fångar varje detalj men kan också filma med 5,7K/60 fps eller till och med 4K/100 fps för att göra helt perfekta slow motion-videor. Så oavsett om det gäller ditt filmprojekt, din hobby, fotbollsmatch eller surfbräda så levererar X4.

Kamerans 360-graders inspelning innebär att du kan filma allting runt dig och sedan justera visningen efteråt, samt filma med funktionen ”osynlig selfiestick”. Insta360 X4 fungerar också som en traditionell actionkamera som filmar i ultravidvinkel med 4K/60 fps.

Kameran har ett nytt och kraftfullt 5 nm AI-chip som möjliggör en lång rad smarta funktioner. Den har också en extrem batteritid på upp till 135 minuters kontinuerlig inspelning. Det ingår två smarta, avtagbara linsskydd som skyddar objektivet mot repor. Insta360 X4 är den perfekta kameran för äventyrare, vloggare och kreativa proffs.

”Den nya 8K-upplösningen är en omvälvande ny teknik för kreativa som inte bara erbjuder mer detaljerad video som helhet, utan också möjligheten att redigera videomaterialet utan att kompromissa med bildkvaliteten. Kameran är dessutom utformad för att tåla vad som helst och användas på de mest intuitiva sätt”, säger JK Liu, grundare av Insta360.

Tredjepersonsfilmning i 8K

Insta360 X4 har den högsta upplösningen någonsin i en 360-actionkamera, vilket ger en fantastisk frihet för både de som filmar och de som redigerar videor. Det går även att filma i både 5,7K/60 fps och 4K/100 fps – eller till och med i 3K/240 fps, vilket gör det möjligt att skapa snygga slow motion-filmer med hög bildkvalitet.

Insta360 lanserar X4-kameran Insta360 för de häftigaste upplevelsernaMed den inbyggda ”osynlig selfiestick”-funktionen kan du skapa imponerande ”tredje person”-inspelningar som om du vore en karaktär i ett datorspel. Funktionen stöds dessutom av ”Me Mode” som automatiskt centrerar dig i motivet.

Insta360 X4 är gjord för att kunna dokumentera de vildaste äventyren. Den har en 2,5-tums Corning Gorilla Glass-pekskärm, FlowState-stabilisering och 360-graders horisontallås, vattentät konstruktion och är funktionsduglig ner till -20 grader.

AI-funktioner när du är på språng

Det inbyggda AI-chippet hjälper dig att redigera ditt videoinnehåll var som helst med ett par enkla tryckningar på pekskärmen.

Quick Edit-funktionen gör det smidigt att formatera om innehållet på ett intuitivt och roligt sätt – och de redigerade videorna är enkla att dela direkt från X4.

AI Edit-funktionen i Insta360 X4 kan till och med redigera dina videor helt automatiskt – och appen Shot Lab och programmet Insta360 Studio ger tillgång till avancerade och kraftfulla funktioner. Båda är gratis att använda och kräver inget abonnemang. Om du använder Adobe Premiere Pro kan du också använda det nyligen lanserade plugin-programmet Insta360 Reframe.

Tillgänglighet

Insta360 X4 går att köpa från och med i dag, den 16 april, hos utvalda återförsäljare till det rekommenderade priset 7 190 kronor.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00