PRI väljer IT-Total som strategisk IT-Partner för ökad IT-Säkerhet
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIT-TOTAL PRI väljer IT-Total som strategisk IT-Partner för ökad IT-Säkerhet

PRI väljer IT-Total som strategisk IT-Partner för ökad IT-Säkerhet

Publicerat av: Redaktionen

IT-Total och Försäkringsbolaget PRI Pensionsgaranti har undertecknat ett strategiskt avtal där IT-Total kommer att fungera som huvudleverantör av säkra IT-tjänster för PRI.

PRI väljer IT-Total som strategisk IT-Partner för ökad IT-Säkerhet

Partnerskapet syftar till att möta de senaste kraven inom IT-säkerhet från både kunder och myndigheter.

Prioriterad Säkerhet och Helhetsleverans

I ljuset av förändrade regulatoriska krav inom IT-säkerhet genomförde PRI en omfattande urvalsprocess för att hitta en IT-partner med kompetens inom både IT-infrastruktur och cybersäkerhet. Valet landade på IT-Total efter att initialt ha övervägt fem potentiella alternativ.

En Fokuserad Digitaliseringsresa

”Vi prioriterar säkerhet och kvalitet högt, och IT-Total uppfyller väl de krav som PRI har. De kommer att vara en värdefull partner när vi fortsätter vår digitaliseringsresa,” säger Åsa Blomgren, chef Utveckling och innovation på PRI.

Smidig Övergång och Framtida Fokus

IT-Total har redan slutfört första fasen av övertagandet av PRIs IT-drift. Samarbetet mellan IT-Total, PRI och tidigare leverantörer har varit smidigt och effektivt. Nästa fas kommer att inriktas på att implementera nya funktioner och säkerställa att PRI kan känna sig IT-Trygga under lång tid framöver.

Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services och Cybersecurity på IT-Total, uttrycker stolthet och glädje över att ta sig an detta uppdrag. ”PRI är en väldigt betydelsefull kund för oss, och vi ser fram emot att ytterligare stärka deras IT-säkerhet i linje med DORA-förordningen.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00