Snowflake och Mistral AI ingår partnerskap
Hem NYHETERAI Snowflake och Mistral AI ingår partnerskap

Snowflake och Mistral AI ingår partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Snowflake och Mistral AI, en av Europas ledande AI-leverantörer, ingår i ett partnerskap för att leverera Mistral AIs mest kraftfulla språkmodell till Snowflakes kunder via Snowflakes platform.

Partnerskapet, som sträcker sig över flera år framöver, ska ge företag lösningarna de behöver för att sömlöst utnyttja kraften i stora språkmodeller, samtidigt som säkerhet, integritet och styrning bibehålls över sin mest värdefulla tillgång – deras data.

Samarbetet ger Snowflakes kunder tillgång till Mistral AIs senaste och mest kraftfulla stora språkmodell, Mistral Large, som i jämförelse med andra modeller är en av de bäst presterande modellerna i världen. Utöver den höga prestandan har Mistral AIs nya flaggskeppsmodell unika egenskaper för  att kunna resonera kring den data som analyseras, är skicklig på kodning och matematik, och talar fem språk flytande – franska, engelska, tyska, spanska och italienska. Detta går i linje med Mistral AIs engagemang för att främja kulturella och språkliga särdrag i den generativa AI-tekniken.

Snowflakes kunder får även tillgång till Mixtral 8x7B, Mistral AIs modell med öppen källkod som överträffar OpenAI:s GPT3.5 i hastighet och kvalitet på de flesta jämförelsepunkter. Snowflakes kunder får dessutom tillgång till Mistral 7B som är Mistral AIs första modell som är optimerad för låg latens med låga minneskrav och hög genomströmning för sin storlek. Modellerna finns tillgängliga för kunder i form av en offentlig förhandsvisning som en del av Snowflake Cortex, som gör det möjligt för organisationer att öka analyshastigheten och snabbt och säkert utveckla AI-appar på sina företagsdata.

Snowflake och Mistral AI ingår partnerskap– Genom att samarbeta med Mistral AI kan Snowflake erbjuda en av marknadens mest kraftfulla stora språkmodeller direkt i händerna på våra kunder, säger Dan Öhlander, Nordenchef på Snowflake. Det uppmuntrar användare att bygga banbrytande AI-applikationer på ett enkelt sätt. Med Snowflake Cortex förvandlar vi hur företag utnyttjar stora språkmodeller så att de på ett kostnadseffektivt sätt kan hantera nya användningsområden för AI, samtidigt som de upprätthåller gränserna för säkerhet och integritet för data- och molntjänster.

Snowflake arbetar för att främja AI-innovation, inte bara för sina kunder, utan för IT-branschen i stort. Därför har Snowflake nyligen anslutit sig till AI Alliance – en internationell grupp som består av utvecklare, forskare och organisationer som alla förespråkar öppen, säker och ansvarsfull användning och utveckling av AI. Genom AI Alliance fortsätter Snowflake att på ett omfattande och öppet sätt ta itu med både utmaningarna och möjligheterna med generativ AI, för att se till att ännu fler får tillgång till dess fördelar.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00