Stockholm Tech Show tillsammans med Amazon hyllar teknisk kreativitet med ett hackathon
Hem EVENT Stockholm Tech Show och Amazon hyllar teknisk kreativitet med ett hackathon

Stockholm Tech Show och Amazon hyllar teknisk kreativitet med ett hackathon

Publicerat av: Redaktionen

Stockholm Tech Show går av stapeln på Kistamässan i Stockholm den 22-23 maj och är årets mest efterlängtade teknik- och innovationshändelse.

Bland de 100-tals aktiviteterna på plats arrangerar Amazon ett hackathon där teknikentusiaster får anta intensiva och tankeväckande utmaningar.

Stockholm Tech Show är en unik arena med +250 utställare, över 150 talare och 4000 besökare. Här möts näringsliv och offentlig sektor för att driva positiv förändring med hjälp av ny teknik.

Amazons AWS hackathon är en av höjdpunkterna på Stockholm Tech Show. Vid sidan av det gigantiska mässgolvet som pulserar av spännande presentationer och produktlanseringar erbjuds en miljö där idéer kan frodas och färdigheter testas på djupet.  Ambitionen är att skapa en plats för praktiskt lärande och kreativt utforskande av den senaste teknikens möjligheter i en värld av snabb förändring.

Genom att samarbeta får teamen som deltar möjlighet att skapa innovativa tech-lösningar på utmaningar och generera nya möjligheter i tech-världen. Som mässdeltagare ser du framtiden växa fram under detta dynamiska hackathon. Du kan följa teamens arbete under resan mot slutresultatet som presenteras på scenen. Kanske kan några av de lösningar som tas fram appliceras i din egen organisation?

Med hackathon som en del av evenemanget bekräftar Stockholm Tech Show sitt åtagande att främja teknisk mångfald och inkludering. Det är ett sätt att utforska gränserna för teknisk kreativitet, kunskap och delning av erfarenheter som inte får missas.

”Vi är stolta över att tillsammans med vår samarbetspartner Amazon erbjuda en omfattande och betydelsefull Hi-Tech mötesplats. Förutom aktiviteter som AWS hackathon har man chansen att samverka med branschkollegor och ta del av en fantastik konferens.” säger Annika Engström, affärschef på Stockholm Tech Show.

Stockholm Tech Show tillsammans med Amazon hyllar teknisk kreativitet med ett hackathonStockholm Tech Show har befäst sin position som Sveriges största och ledande mötesplats för alla som arbetar med framtidens teknologi. Här samlas de mest framstående företagen för att diskutera och presentera de senaste tekniska lösningarna.

Stockholm Tech Show består av sex mässor. AI & Big Data, Cloud, Cyber Security & Cloud, DataCentre, DevOps och Mobile Expo. Dessa sex mässor skapar en komplett mötesplats som driver den teknologiska utvecklingen framåt. Mingla med över tusentals branschproffs, byt erfarenheter med +150 talare och  +250 utställare på mässgolvet.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00