Veeam lanserar Kasten V7.0 – för ökad cyberresiliens och innovation
Hem LEVERANTÖRVEEAM Veeam lanserar Kasten V7.0 – för ökad cyberresiliens och innovation

Veeam lanserar Kasten V7.0 – för ökad cyberresiliens och innovation

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software lanserar ny Veeam Kasten for Kubernetes V7.0 under Red Hat Summit 2024.

 Versionen är en milstolpe med mer än 30 nya funktioner och förbättringar från Veeam, som är ledande leverantör av dataskyddslösningar för Kubernetes med omfattande säkerhetsåtgärder kompatibla med olika standarder.

 Detta ger förbättrat skydd mot ransomware, inklusive integrationer med Microsoft Sentinel, och utökar möjligheterna till företagsintegration för storskaliga applikationsplattformar på Kubernetes, inklusive Red Hat OpenShift.

 Användningen av containrar fortsätter att öka och 59 procent av företagen använder containrar i sin produktion, och ytterligare 37 procent har antingen börjat använda dem eller planerar att göra det. Veeam Kasten V7.0 tillgodoser marknadens behov av robust containersäkerhet i kombination med utökade distributioner på Kubernetes, och levererar cyberresiliens och innovation för att hjälpa kunder att effektivt skydda och säkra sina applikationer och data. Dessa funktioner är avgörande för att möjliggöra verksamheters moderniseringar av applikationer och migreringar från traditionella lokala virtuella maskiner (VM). Detta särskilt genom Red Hat OpenShift Virtualization, även om kunden ännu inte är redo att omarbeta sina applikationer helt och hållet. Lanseringen stärker Veeams samarbete med Red Hat och Microsoft, vilket ytterligare utökar lösningens möjligheter.

– Veeam fortsätter att sätta standarden för dataskydd i Kubernetes och har förtroende från världens största organisationer, säger Gaurav Rishi, vice president of Product Management på Veeam. Veeam Kasten levererar specialbyggt och säkert dataskydd för Kubernetes, och mobilitet för applikationer i stor skala över ett brett utbud av distributioner och plattformar. Veeam Kasten har visat sig kunna återställa hela applikationer snabbt och tillförlitligt, och i kombination med sin grundprincip om enkelhet, ger Veeam Kasten drift- och applikationsteam förtroende för sin cyberresiliens och möjlighet att skydda och skala upp sina molnbaserade applikationer mer effektivt.

Veeam lanserar Kasten V7.0 – för ökad cyberresiliens och innovation– Red Hat OpenShift Virtualization gör det möjligt för IT-team att förenkla hanteringen och förbättra tiden till produktion, genom att låta befintliga arbetslaster köras på virtuella datorer sida vid sida med containrar i hela Red Hat OpenShift-miljön, säger Steve Gordon, Senior Director, Product Management for Hybrid Cloud Platforms på Red Hat. Vi är glada över att kunna påskynda vår långvariga relation med Veeam för att ytterligare förbättra stödet för VM på OpenShift, vilket gör det möjligt för våra gemensamma användare att enklare implementera dataskyddsåtgärder i stor skala, oavsett hur de väljer att köra sin drift idag eller i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00