Storytel ingår partnerskap med nederländska telekombolaget VodafoneZiggo
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Storytel i partnerskap med nederländska telekombolaget VodafoneZiggo

Storytel i partnerskap med nederländska telekombolaget VodafoneZiggo

Publicerat av: Redaktionen

Idag meddelar Storytel att de har ingått ett distributionsavtal med VodafoneZiggo, ett av de ledande telekombolagen i Nederländerna.

Genom avtalet kommer Vodafones drygt 5,5 miljoner mobilabonnenter att erbjudas tillgång till Storytels breda utbud av ljudberättelser.

Avtalet med VodafoneZiggo kommer att accelerera tillväxten av abonnenter för Storytels verksamhet i Nederländerna, en av bolagets kärnmarknader. Genom partnerskapet kommer Vodafones drygt 5,5 miljoner mobilabonnenter att erbjudas tillgång till Storytels marknadsledande streamingtjänst för ljudböcker, som innehåller en stor katalog med verk av populära och välrenommerade nederländska författare såsom Suzanne Vermeer, Anjet Daanje och Lale Gül, samt internationella bästsäljare.

”Vi är glada att lansera detta samarbete med VodafoneZiggo. Nu kommer ännu fler konsumenter i Nederländerna att kunna ta del av vår breda samling högkvalitativa ljudberättelser, som omfattar ett varierat urval av både lokala och internationella titlar. Detta partnerskap är värdefullt och stärker vår tillväxttakt när vi fortsätter att underhålla världen genom berättelser, säger Ana Julia ”AJ” Ghirello, SVP Global Partnerships på Storytel.

VodafoneZiggo är en av Nederländernas ledande leverantörer av fasta och mobila tjänster samt integrerade kommunikations- och underhållningstjänster. Från och med idag kommer Storytels ledande urval av över 500 000 lokala och internationella ljudbokstitlar att erbjudas till VodafoneZiggos mobilabonnenter.

Storytel ingår partnerskap med nederländska telekombolaget VodafoneZiggoRobin Kroes, Executive Director Consumer Markets på VodafoneZiggo säger: ”I och med vårt partnerskap med Storytel utökar vi vårt erbjudande inom underhållning genom att erbjuda den ledande streamingtjänsten för ljudberättelser. Storytel ligger i linje med vår strävan att erbjuda varierande och berikande underhållningsupplevelser på din smartphone. Detta samarbete utökar inte bara vårt erbjudande inom underhållning, som redan inkluderar Blendle, Netflix och Apple Music, utan skapar även möjligheter för framtida tillägg till Vodafones uppsättning av underhållningstjänster.”
 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00