Uppfödd på nätet — lär känna den sociala generationen
Hem NYHETERNÄTVERK Uppfödd på nätet — lär nu känna den sociala generationen

Uppfödd på nätet — lär nu känna den sociala generationen

Publicerat av: Redaktionen

Tisdagen den 2 april hålls en gratis föreläsning på Kulturhuset Sjöängen om ungas liv på nätet.

Föreläsaren Johannes Gustafsson har lång erfarenhet av att arbeta med unga på nätet.

Nära en fjärdedel av Sveriges befolkning är födda på 00-talet. De är våra barn, elever, kunder och anställda, och de är den första generationen som är uppfödd på nätet. Johannes Gustafssons föreläsning ger en inblick i hur unga lever sina liv på nätet. Han använder sig av sina egna erfarenheter i kombination med aktuell forskning, färsk statistik och konkreta tips.

– Efter höstlovet 2023 ombads vårdnadshavare för elever i årskurs 4 till 9 att svara på en enkät om vad de ville veta mer om. Vi tackar för svaren på enkäten och hälsar nu alla välkomna till denna föreläsning med Johannes, säger Annika Restadh, chef för Ungas fritid på Askersunds kommun.

Uppfödd på nätet — lär känna den sociala generationen

Föreläsaren Johannes Gustafsson håller gratis föreläsning på Kulturhuset Sjöängen den 2 april. Foto: Pao Duell

Johannes Gustavsson är född 1997 och har särskilt lång erfarenhet av att arbeta med unga på nätet, influencers och TikTok. Inte minst som en av personerna bakom sociala medietidningen Oh My Vlog och influencerturnén Tubecon. Han är ledamot i Medieakademin och är en flitigt anlitad föreläsare inom sina expertområden.

Föreläsning hålls i Stora salongen klockan 18.30 till 20.30. Det är fri entré och föreläsningen är öppen för alla intresserade.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00