Waystream utökar sitt partnernätverk på den danska marknaden
Hem NYHETERNÄTVERK Waystream utökar sitt partnernätverk på den danska marknaden

Waystream utökar sitt partnernätverk på den danska marknaden

Publicerat av: Redaktionen

Waystream fortsätter att utöka sitt partnernätverk i en stadig takt. Det senaste tillskottet är det danska företaget Infowise.

Infowise är baserat i Odense, Danmark och har kunder över hela Danmark. De är specialiserade på att leverera avancerade lösningar till både IT- och telekomsektorn, och har sin egen support.

”Vi har sett ett behov på marknaden för en leverantör som Waystream. Många av våra kunder vill uppgradera sina nätverk till nästa generation och Waystreams produkter med avancerade tekniska funktioner passar dem perfekt. Att Waystream dessutom har sin produktion på andra sidan Öresundsbron, och ett starkt hållbarhetsfokus är pricken över i:et”, säger Arni Snorri Eggertsson, CTO på Infowise.

Infowise grundades för tio år sedan och sedan dess har deras kundbas vuxit snabbt. Idag hjälper de sina kunder att leverera internetlösningar till ca 40 000 slutkunder.

Waystream utökar sitt partnernätverk på den danska marknaden

Fredrik Lundberg, VD Waystream AB

”Med Infowise är vi övertygade om att vi kommer att kunna nå många nya kunder på den danska marknaden. Vi ser en ökande potential i Danmark och därför ett behov av att utöka vår partnerportfölj där. Infowise har redan etablerade relationer med majoriteten av de danska stadsnäten, och vi ser fram emot att se vart detta nya partnerskap kommer att ta oss”, säger Fredrik Lundberg, VD på Waystream Group.

Partneravtalet undertecknades i slutet av februari och samarbetet inleds omgående.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00