Advenica lanserar en ny tjänst för Data Diode Engine med stöd för MQTT
Hem NYHETERTECH NEWS Advenica lanserar en ny tjänst för Data Diode Engine med stöd för MQTT

Advenica lanserar en ny tjänst för Data Diode Engine med stöd för MQTT

Publicerat av: Redaktionen

Advenica Data Diode Engine är en fristående mjukvara som möjliggör effektiv och säker dataöverföring genom datadioder.

I kombination med applikationsspecifika tjänster möjliggör produkten nätverkssegmenteringslösningar för en mängd olika installationsmiljöer.

Advenica lanserar en ny tjänst för Data Diode Engine med stöd för MQTT

Advenica lanserar en tjänst för Data Diode Engine med stöd för MQTT

Den senaste versionen av Data Diode Engine, v1.1, innehåller en ny tjänst med stöd för MQTT, standarden för IoT-meddelanden.

Data Diode Engine MQTT-tjänsten möjliggör en säker förlängning av MQTT:s publicerings- och prenumerationsarkitektur över en datadiod. Tjänsten gör det möjligt för enheter som finns på ett kritiskt nätverk att publicera telemetridata för klientabonnenter på ett annat nätverk utan att exponera den kritiska nätverksmiljön.

Av  Advenica

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00