Kyndryl och Veeam skapar en global allians för utökat cybermotstånd
Hem LEVERANTÖRVEEAM Kyndryl och Veeam skapar en global allians för utökat cybermotstånd

Kyndryl och Veeam skapar en global allians för utökat cybermotstånd

Publicerat av: Redaktionen

Kyndryl, ett av världens största företag inom tjänster för IT-infrastruktur, inleder en global strategisk allians med Veeam där företagen tillsammans kommer att förse kunder med tjänster inom cybermotstånd som stöttas av innovativ teknik, infrastrukturhantering och tjänster för återhämtning från cyberincidenter.

Alliansen innebär att Kyndryl nu kommer att vara en så kallad Veeam Accredited Service Partner (VASP), som levererar högkvalitativa professionella tjänster och tekniska implementeringar kopplade till Veeams lösningar.

Kyndryl och Veeam kommer att bland annat att erbjuda:

  • Komplett cybermotstånd:Ett integrerat tillvägagångssätt för att hjälpa kunder att stärka sina intressenters förtroende med strategier för att effektivt stå emot och återhämta sig från alla ogynnsamma förhållanden, inklusive cyberincidenter, mänskliga fel och hårdvarufel.
  • Accelererad digital transformation:Kunder kommer att förses med en sömlös och skyddad övergång till en modern, molnbaserad infrastruktur med kompatibla, skalbara och anpassningsbara alternativ för säkerhetskopiering och återställning för hybrid- och multimoln.
  • Kyndryl och Veeam skapar en global allians för utökat cybermotståndModerna lösningar för dataskydd:Kunder får hjälp med att modernisera, förnya och säkra data över hela företaget. Detta med ett förenklat och heltäckande tillvägagångssätt, på en enda plattform, som ger ett effektivt och tillförlitligt dataskydd med ett robust cyberskydd för moderna SaaS-applikationer, data och system.
  • Förstärkt operativ effektivitet: Integrerad automation för att driva på tillväxt, innovation och förbättrad operativ effektivitet, vilket ger kunderna flexibilitet att anpassa sig till förändrade affärsbehov och branschstandarder.

– Veeam fokuserar på att säkerställa att organisationer är beredda att snabbt återhämta sig när det värsta händer, säger John Jester, CRO på Veeam. Oavsett om det är en cyberattack, ett elavbrott eller en naturkatastrof ser vi till att kundernas data är säkrad och snabbt kan återställas för att hålla verksamheten i gång. Vi är glada över att sammanföra vår teknik med Kyndryls stora nätverk och expertis för att ge kunder världen över alla de fördelar som finns med Veeams teknik. Tillsammans kommer vi att hålla företagen rullande.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00