Veeam lanserar program för skydda och återhämta sig från kidnappningsattacker
Hem LEVERANTÖRVEEAM Veeam lanserar program för skydda och återhämta sig från kidnappningsattacker

Veeam lanserar program för skydda och återhämta sig från kidnappningsattacker

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software meddelar idag tillgängligheten av nya Veeam Cyber ​​​​Secure Program, som kombinerar Veeams specialutvecklade teknik med ett team av experter för att hjälpa företag att förbereda, skydda och återställa sig från ransomware.

Veeam lanserar program för skydda och återhämta sig från kidnappningsattackerProgrammet börjar med stöd före en incident, inklusive planering av arkitekturen, hjälp med implementering och kvartalsvisa säkerhetsbedömningar.

När det sker en attack kopplas kunderna till Veeams dedikerade team för Ransomware Response, och programmet erbjuder stöd efter en incident, för att göra det möjligt för kunden att återhämta sig snabbt från en attack. Veeam Cyber ​​​​Secure säkerställer att kunderna är försäkrade om att de är redo och förberedda när en cyberincident inträffar.

– Vi vet att 76 procent av organisationer attackerades minst en gång under de senaste tolv månaderna, och 26 procent av dessa rapporterade att de blivit attackerade minst fyra gånger, säger John Jester, Chief Revenue Officer (CRO) på Veeam. Återhämtning är fortfarande ett stort problem eftersom endast 13 procent tror att de kan återhämta sig framgångsrikt. Med Veeams nya Cyber ​​​​Secure-program säkerställer vi att kunderna är förberedda på alla cyberhot, och när det värsta händer kan de återhämta sig så snabbt som möjligt. Det nya programmet är utformat för att säkerställa att kunderna följer bästa praxis för dataskydd med Veeams lösningar, vilket gör att de inte endast kan återgå till sin verksamhet efter ett driftstopp eller dataförlust, utan att de också kan utvecklas framåt. Genom att tillhandahålla det kortaste avståndet mellan incident och återhämtning kan våra kunder hålla sin verksamhet i gång utan avbrott.

Veeams Cyber ​​​​Secure-program inkluderar återställningsfunktioner för olika incidenter, såsom avancerad onboarding, design- och implementeringshjälp, samt kvartalsvisa säkerhetsbedömningar. Under en cyberincident har kunder tillgång till en dedikerad kontakt och ett team för Ransomware Response med stöd inom 30 minuter enligt servicenivåavtalet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00