Acronis upprustar och utökar säkerheten med ny XDR-lösning
Hem SÄKERHET Acronis upprustar och utökar säkerheten med ny XDR-lösning

Acronis upprustar och utökar säkerheten med ny XDR-lösning

Publicerat av: Redaktionen

Acronis, en global ledare inom cybersäkerhet och dataskydd, introducerar det senaste tillskottet i sin portfölj av säkerhetslösningar: Acronis XDR.

Acronis XDR är enkelt att implementera, administrera och underhålla och är en naturlig uppgradering av nuvarande EDR (Endpoint Detection and Response).

Den nya XDR-lösningen ger en helt integrerad och ytterst effektiv cybersäkerhet med dataskydd, slutpunktshantering och automatiserad återställning som är särskilt utformad för att uppfylla kraven och behoven hos MSP:er.

Cyberattacker har blivit alltmer sofistikerade eftersom cyberbrottslingar använder artificiell intelligens och attackytorna har blivit större, vilket gör företag mer sårbara för dataintrång och skadlig kod. För att skydda sina kunder har MSP:er som erbjuder säkerhetstjänster ofta ett begränsat urval av komplexa verktyg med otillräckligt och ofullständigt skydd som är både dyra och tidskrävande att implementera och underhålla. Acronis XDR är ett direkt svar på dessa svårigheter, eftersom den nya lösningen ger ett komplett skydd utan höga kostnader eller onödig komplexitet.

”Acronis har levererat en övertygande plattform för endpoint-skydd under nästan ett helt år. De har utökat sina XDR stack mapping alerts i MITRE ATTACK och erbjuder cloud correlation detections. Det är viktigt att deras plattform stöder multitenancy och att instrumentpanelen ger intuitiva visualiseringar”, säger Chris Kissel, Research Vice-President på IDC.

Acronis XDR:s viktigaste funktioner och fördelar:
  • Integration mellan cybersäkerhet, dataskydd och slutpunktshantering. Produkten är utformad för att skydda sårbara attackytor, vilket ger oöverträffad kontinuitet i verksamheten.
  • Hög effektivitet med möjlighet att enkelt lansera, administrera, skala och leverera säkerhetstjänster. Den har också AI-baserad incidentanalys och respons med ett enda klick för snabb utredning och respons.
  • Skapad för MSP:er med en enda agent och konsol för alla tjänster och en anpassningsbar plattform för att integrera ytterligare verktyg i en enhetlig teknikstack.

”Det är avgörande att MSP:er levererar pålitlig cybersäkerhet till kunder med olika IT-miljöer och begränsade budgetar. Acronis XDR gör det möjligt för MSP:er att erbjuda förstklassig säkerhet utan komplexiteten och de betydande kostnaderna för traditionella icke-integrerade verktyg. Detta åstadkoms bland annat med AI-stödda funktioner i Acronis-lösningen som hjälper MSP:er att leverera högsta möjliga cybersäkerhet – även om en MSP har begränsad expertis inom cybersäkerhet”, säger Gaidar Magdanurov, VD för Acronis.

Tidigare i år presenterade företaget Acronis MDR, en enkel, effektiv och avancerad slutpunkts-säkerhetstjänst som är gjord för MSP:er och har inbyggt dataskydd för exceptionell affärsstabilitet.

Acronis MDR bygger på Novacoast och används tillsammans med Acronis EDR-lösning som fokuserar på EPP (Endpoint Protection Platform) för att ge passivt skydd av slutpunkter. Tillägget av Acronis MDR förbättrar MSP:ers säkerhetsfunktioner utan att de behöver stora säkerhetsresurser eller ytterligare investeringar.

Acronis upprustar och utökar säkerheten med ny XDR-lösningIntroduktionen av Acronis MDR och XDR följer en serie säkerhetsrelaterade erbjudanden och lösningar från Acronis som bygger på företagets EDR som presenterades i maj 2023. Acronis säkerhetslösningar utnyttjar AI-baserade innovationer och integrationer som minskar komplexiteten och ger fullständig säkerhet på det enklaste och mest effektiva sättet. Med en omfattande säkerhetsportfölj från Acronis kan MSP:er nu erbjuda sina kunder komplett cybersäkerhet och att skala upp driften utan att vara tvungen att utvidga verksamheten.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00