Altair annonserar det globala evenemanget Future.Industry 2024
Hem EVENT Altair annonserar det globala evenemanget Future.Industry 2024

Altair annonserar det globala evenemanget Future.Industry 2024

Publicerat av: Redaktionen

Det virtuella evenemanget kommer att utforska ”Science of Possibility” och samla ledare, branschexperter och visionärer för att utforska morgondagen.

Altair (Nasdaq: ALTR), en global ledare inom beräkningsvetenskap och artificiell intelligens (AI), har nöjet att presentera Future.Industry 2024, företagets årliga flaggskeppsevenemang, som kommer att äga rum virtuellt den 6-7 mars.

Det övergripande temat är ”Science of Possibility” och kommer att samla branschexperter och visionärer för att utforska de trender och tekniker som är redo att omforma morgondagens värld.

”Den snabba tekniska utvecklingen, särskilt under en tid av förändringar i konkurrenslandskapet, gör det utmanande att hänga med, även för människor som är fast förankrade i dessa branscher. Future.Industry är en av de främsta konferenserna för de senaste och mest kraftfulla trenderna och teknologierna på dagens marknad”, säger James R. Scapa, grundare och VD, Altair. ”Vid årets evenemang kommer vi att täcka de senaste framstegen inom beräkningsvetenskap som få andra evenemang kan.”

Utvalda talare:

 • Altair annonserar det globala evenemanget Future.Industry 2024James R. Scapa, grundare och verkställande direktör, Altair
 • Dean Kamen, grundare, FIRST och VD, DEKA Research & Development Corporation
 • Samantha Simmonds, journalist och programledare, BBC News
 • Dr. Nina Gaißert, referent för portföljprojekt, Festo
 • Mike Cazer, verkställande direktör, American Magic
 • Mike Gualtieri, vice VD och chefsanalytiker, Forrester
 • Merve Hickok, ordförande och forskningsdirektör, Center for AI and Digital Policy, University of Michigan och grundare av AIethicist.org
 • Dr. Ingo Mierswa, senior vice president för produktutveckling, Altair och grundare av RapidMiner
 • Dr. Fatma Kocer, vice VD för teknisk datavetenskaplig analys och utveckling av Internet of Things (IoT), Altair

På Future.Industry 2024 kommer deltagarna också att få lyssna till presentatörer från ledande organisationer som Analytium, Aptiv och Maxion Wheels, tillsammans med Altairs experter och ledare när de diskuterar dagens största trender inom simulering, högpresterande databehandling (HPC), AI, dataanalys och den akademiska världen. Evenemanget riktar sig till alla nivåer och discipliner och kommer att erbjuda innehåll på hög nivå samt specialiserade bransch- och ämnesspecifika presentationer och paneldiskussioner. Dag 1 och den första delen av dag 2 kommer att innehålla en enhetlig huvudsession, medan den senare delen av dag 2 kommer att innehålla fyra parallella spår:

 • Spår 1: Nästa generations AI och teknik: Design- och simuleringsintelligens
 • Spår 2: Friktionsfri AI för det moderna företaget
 • Spår 3: Revolutionerande HPC i en tid av AI och molnlösningar
 • Spår 4: Förbereda studenter för att vara redo för den verkliga världen – utnyttja avancerad teknik och datavetenskapsteknik för att bilda morgondagens arbetskraft

Future.Industry 2024 kommer att äga rum i tre tidszoner som täcker regionerna Amerika, Europa och Asien, och kommer att ha live-översättningar till åtta språk.

För mer information om Future.Industry 2024 och för att registrera dig för evenemanget, besök https://events.altair.com/future-industry-2024/.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00