Cognizant lanserar AI-verktyget Innovation Assistant
Hem DIGITALA VERKTYG Cognizant lanserar AI-verktyget Innovation Assistant

Cognizant lanserar AI-verktyget Innovation Assistant

Publicerat av: Redaktionen

Konsultföretaget Cognizant tillkännager ett samarbete med Microsoft kring lanseringen av Innovation Assistant, ett AI-drivet verktyg byggt på Microsoft Azure OpenAI Service.

Innovation Assistant utökar Cognizants interna innovationsprogram, Bluebolt.

Innovation Assistant är ett verktyg utformat för att frigöra kreativitet och innovation för Cognizant-anställda i sina kunduppdrag. Lanseringen är ett led i Cognizants engagemang för att effektivisera samarbete mellan människa och maskin med AI och samtidigt dra nytta av företagets omfattande tekniska expertis och branschkunskaper.

Cognizant lanserar AI-verktyget Innovation Assistant

Cognizant lanserar AI-verktyget Innovation Assistant

– Kreativiteten hos Cognizants medarbetare är en av de saker som skiljer oss åt i vår bransch, och vår Innovation Assistant  förändrar hur vi genererar och implementerar idéer, säger Ravi Kumar S, Cognizants VD. Tillsammans med Microsoft utnyttjar vi kraften i generativ AI för att revolutionera innovation, med målet att säkerställa att vi och våra kunder ligger i framkant.

Nya Innovation Assistant är ett led i Cognizants innovationsprogram Bluebolt vilket hjälper Cognizants anställda med innovationsprocessen från idé till implementering.

Med generativ AI för Bluebolt kommer Cognizant-anställda att kunna utveckla en unik kombination av virtuell vägledning och verklig support som kan utnyttja företagets gemensamma expertis och co-innovation.

– Det är fantastiskt att se hur gen AI möjliggör innovation på olika nivåer i en organisation med Cognizants Innovation Assistant, säger Puneet Chandok, VD, Microsoft, Indien & Sydasien. Cognizant har använt AI för att skapa en plattform som frigör potentialen hos individer och team. Plattformen bygger på Microsoft Azure OpenAI Service och syftar till att ge kunder tillgång till insikter från företagsdata och att hjälpa dem ligga steget före i det digitala landskapet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00