Avassa och OnLogic i nytt partnerskap
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Avassa och OnLogic i nytt partnerskap

Avassa och OnLogic i nytt partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

STOCKHOLM, SVERIGE & SOUTH BURLINGTON, VT (4 april 2024) Svenska leverantören av en plattform för att livscykelhantera applikationer i edge-miljöer, Avassa (https://avassa.io/), och den globala industridatortillverkaren OnLogic (www.onlogic.com), meddelar ett partnerskap för att erbjuda en komplett edge-lösning som kombinerar hårdvara och mjukvara skräddarsydd för industriella IoT-edge-miljöer.

Svenska Avassa är branschexperter på hantering av containerapplikationer och AI-modeller inom edge computing. Deras edge-plattform adresserar användningsfall såsom installation, produktionssättning, monitorering, och säkring av applikationer som körs på tiotals, hundratals eller tusentals platser — i edge-miljöer.

OnLogic är en global marknadsledare inom högkonfigurerbar, lösningfokuserad tillverkning av industriella datorer. Deras system opererar i världens mest tuffa miljöer och möjliggör för kunder att lösa komplexa hårdvaruinstallationer, i ett antal olika vertikaler. Genom att kombinera OnLogic och Avassa, drar organisationer nytta av en komplett edge-lösning som spänner över hårdvara och mjukvara, unikt designad specifikt för edge-miljöer.

”Avassa och OnLogic är en väldigt bra match av flera goda skäl. Vi pratar ofta med kunder som bygger en ny generation av IoT-edgeinfrastruktur, och det inkluderar både edge-datorer och en mjukvaruplattform för hantering av edge- och IoT-applikationer. Precis som Avassas plattform, är OnLogic vad vi kallar edge-native, skapad specifikt för distribuerade edge- och IoT-miljöer. Tillsammans kan vi erbjuda kunder en komplett lösning som utmärker sig genom att lösa unika utmaningar vid edge.” säger Carl Moberg, CTO på Avassa.

Gå in i eran av molnansluten IoT

Industriell IoT genomgår en betydande förändring i en tydlig rörelse mot Intelligent Edge, med helt containeriserade applikationer som är både framtidssäkrade, mer lätthanterade och molnanslutna.

Detta ställer krav på nästa generations kombinerade mjukvaru- och hårdvarulösningar för industriell IoT som kan möta och överträffa nya högt ställda krav. Genom detta partnerskap levererar Avassa och OnLogic en komplett lösning som möjliggör för företag att fullt ut nyttja IoT-system, dra nytta av hårdvara gjord för tuffa, robusta miljöer, och hantera industriella IoT-applikationer på ett bekvämt, centraliserat och säkert sätt.

Skapad specifikt för IoT Edge

Avassa och OnLogic i nytt partnerskapAvassa och OnLogic erbjuder båda lösningar specifikt utformade för IoT-edge. OnLogics industriella datorer är fläktlösa, robusta, resistenta mot extrema temperaturer och byggda för tuffa, industriella miljöer. Avassas Edge Plattform är skapad specifikt för att hantera och driva containerapplikationer som körs i edge-miljöer och erbjuder unik funktionalitet för utmaningar kopplade till att köra applikation på många platser, såsom villkorsstyrda produktionssättningar, remote OS-uppgraderingar och offline-funktionalitet.

”Vi är så glada över att samarbeta med Avassa för att erbjuda företagskunder en omfattande lösning för containerisering och orkestrering av moderna edge-miljöer,” sade Kim Wasserman, VP för produktutveckling på OnLogic. ”Deras mjukvarulösningar är ett fantastiskt komplement till vår robusta och tillförlitliga hårdvara för IIoT-applikationer. Precis som oss, gör Avassa allt de kan för att stärka kunder på deras innovationsresa vid edge. Vi är spända på att erbjuda OEM-tillverkare och slutkunder en mer heltäckande lösning för att hantera applikationer vid edgen, och omvandl data till handlingsbara insikter och ROI.”

En Avassa- och OnLogic-lösning har redan implementerats av svenska LiDAR-övervakningsspecialisterna Flasheye i ett projekt för att förhindra driftstopp vid gruvanläggningar. OnLogic (monter 3-231) och Avassa (monter 4-103) kommer att vara på plats för att visa sina produkter vid Embedded World i Nürnberg, Tyskland, 9-11 april.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00