CrowdStrike och NinjaOne lanserar strategiskt partnerskap för att leverera heltäckande cyberskydd
Hem NINJAONE CrowdStrike och NinjaOne lanserar strategiskt partnerskap för att leverera heltäckande cyberskydd

CrowdStrike och NinjaOne lanserar strategiskt partnerskap för att leverera heltäckande cyberskydd

Publicerat av: Redaktionen

CrowdStrike (Nasdaq: CRWD) och NinjaOne en ledande plattform för IT-hantering, säkerhet och synlighet av enheter, tillkännagav idag ett strategiskt partnerskap för att tillhandahålla ett fullspektrumskydd för endpoints mot moderna cyberattacker.

Genom att förena marknadsledande endpoint-hantering från NinjaOne-plattformen med branschledande endpoint-skydd från den AI-nativa CrowdStrike Falcon XDR-plattformen kan organisationer snabbt upptäcka, undersöka och stoppa attacker som riktar sig mot endpoints samtidigt som de överbryggar klyftorna mellan IT- och säkerhetsteam.

Dagens motståndare rör sig rör sig snabbare än någonsin de komprometterar enheter och rör sig i sidled innan säkerhetsteamen hinner reagera.

Det är viktigt för organisationer att ha en AI-driven cybersäkerhetsplattform som är byggd för snabbhet. CrowdStrike Falcon platform minskar svarstiderna med upp till 95%. Den kraftfulla kombinationen av Falcon-plattformen och NinjaOne förenar endpoint-hantering, synlighet, säkerhet och sanering, vilket ger det heltäckande skydd som IT- och säkerhetsteam behöver för att snabbt upptäcka och svara på attacker mot kritiska mål.

”CrowdStrike revolutionerade cybersäkerheten med en modern, AI-inbyggd plattform som fokuserar på att stoppa intrånget. Vår förmåga att genomföra detta uppdrag och ständigt förnya oss inom endpoints, moln, identitet och data är anledningen till att vi av branschanalytiker och kunder erkänns som cybersäkerhetens ledande aktör inom molnbaserad cybersäkerhet”, säger Daniel Bernard, Chief Business Officer, CrowdStrike. ”NinjaOne har varit ledande inom endpoint-hantering i flera år, och genom det här partnerskapet levererar vi hela spektrumet av skydd som IT- och säkerhetsteam behöver för att prioritera och påskynda svarsåtgärder som krävs för att stoppa intrång i endpoints – allt från en enda plattform.”

CrowdStrike och NinjaOne lanserar strategiskt partnerskap för att leverera heltäckande cyberskydd”Dagens hybridarbetskraft och den våg av endpoint-enheter som de för med sig gör endpoint-kontroll och säkerhet viktigare än någonsin”, säger Sal Sferlazza, medgrundare och VD på NinjaOne. ”Kunderna vill ha IT- och säkerhetslösningar som ger mer värde med mindre arbete. Genom att samarbeta med säkerhetsledaren CrowdStrike levererar vi förbättrad och förenklad säkerhet för att ge våra kunder de verktyg de behöver för att säkra alla endpoints och samtidigt minska den tid de måste ägna åt endpoint management.”

Läs mer om partnerskapet CrowdStrike-NinjaOne på https://www.ninjaone.com/ninjaone-crowdstrike-falcon-integration/.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00