Denodo integrerar NVIDIA NIM Inference Microservices i sin dataplattform
Hem NYHETERAI Denodo integrerar NVIDIA NIM Inference Microservices i sin dataplattform

Denodo integrerar NVIDIA NIM Inference Microservices i sin dataplattform

Publicerat av: Redaktionen

Data Management-företaget Denodo, har integrerat NVIDIA NIM Inference Microservices i sin dataplattform.

Initiativet är en del av Denodos fokus på att ytterligare stärka plattformens AI-kapacitet.

Integreringen gör det möjligt för Denodos kunder att:

• Snabbt omvandla data till AI-förberedda pipelines för att förse språkmodeller (LLM) med stora mängder data.
• Förbättra precisionen och bekämpa AI-hallucinationer genom att få tillgång till företagsdata via Retrieval Augmented Generation (RAG).
• Effektivt, och med bibehållen säkerhet, förse generativa AI-applikationer med distribuerad företagsdata.
• Upprätthålla datasäkerhet och skapa granulär kontroll för AI-modeller med tillgång till organisationsdata.
• Påskynda utvecklingen av AI/ML-distributioner från data pipelines till model scoring med NVIDIA NeMo, med hjälp av en integrerad data fabric för dataflödet i denna process.

NVIDIA NIM är en samling molnbaserade mikrotjänster som förenklar distributionen av generativa AI-modeller i en mängd olika miljöer, inklusive molnet, lokala datacenter och arbetsstationer. Den kopplar samman de senaste AI-modellerna, som är säkert distribuerade på NVIDIAs infrastruktur, med företagskunder – oavsett var de befinner sig.

Integrationen av NVIDIA NIM gör att Denodos kunder kan utnyttja avancerade AI-funktioner i sina arbetsflöden för datahantering. Den gör också så att företag snabbt och effektivt kan distribuera och skala generativa AI-applikationer. Resultatet blir förbättrad analys och robusta AI-drivna insikter som exempelvis kan användas för finansiella tjänster, sjukvård, detaljhandel och tillverkning. Som NVIDIA-partner arbetar Denodo med att distribuera vision AI och vision language model (VLM) NIM-mikrotjänster för att effektivisera industriella processer och öka arbetarnas säkerhet.

Att använda Denodos plattform med NVIDIA NeMo kan avsevärt öka noggrannheten för generering av SQL-frågor för LLM:er. RAG-funktioner, vilket ger pålitligare svar genom att möjliggöra för modeller att inhämta relevant kunskap från relevanta datakällor innan utdata genereras. Denodos plattform hjälper dessutom till att förenkla och påskynda dataåtkomst, samtidigt som den minimerar felfrekvensen när modeller frågar plattformen.

Genom att integrera NVIDIA NIM ser Denodo till att kunderna kan få full kontroll över sina AI-distributioner, oavsett om de finns lokalt eller i molnet. Det medför fördelar, inklusive snabbare ROI och förbättrad säkerhet för AI-applikationer.

Denodo integrerar NVIDIA NIM Inference Microservices i sin dataplattform– Jag är jätteglad över denna integration och jag tror att det är ett tecken på i vilken riktning Denodos logiska funktioner för datahantering kan ta oss, säger Narayan Sundar, Senior Director-Strategic Alliances på Denodo. Denodo ligger i framkant när det gäller att stödja RAG-aktiverade GenAI-applikationer med pålitliga realtidsdata från en organisations alla datakällor. Jag ser fram emot att få se de kommande innovationerna från företagskunder som utnyttjar Denodo-plattformen med NVIDIA NIM-integrationen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00