ENACO förvärvar Backup Engineering AB för att stärka erbjudandet inom reservkraft
Hem TEKNIK ENACO förvärvar Backup Engineering AB för att stärka erbjudandet inom reservkraft

ENACO förvärvar Backup Engineering AB för att stärka erbjudandet inom reservkraft

Publicerat av: Redaktionen

ENACO, ledande leverantör av stabil och avbrottsfri kraft samt kritisk infrastruktur, meddelar idag förvärvet av Backup Engineering AB.

ENACO förvärvar Backup Engineering AB för att stärka erbjudandet inom reservkraft

Mikael Berggren, VD för ENACO

Detta strategiska förvärv förstärker ENACO:s position inom reservkraft och utökar vårt erbjudande till att bli ännu mer omfattande och högkvalitativt.

Backup Engineering AB, en etablerad aktör inom reservkraftslösningar, har under många år levererat innovativa och tillförlitliga lösningar till kunder över hela Sverige. Företaget är känt för sin expertis och kundfokuserade service, vilket gör det till ett perfekt komplement till ENACO:s befintliga verksamhet.

Mikael Berggren, VD för ENACO, kommenterar: “Förvärvet av Backup Engineering AB är ett viktigt steg i vår strategi att bli den ledande leverantören av reservkraftslösningar. Vi ser fram emot att integrera deras expertis och resurser för att ytterligare förbättra våra tjänster och möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt.”

Genom detta förvärv kommer ENACO att kunna erbjuda en ännu bredare portfölj av tjänster inom reservkraft, från initial rådgivning och design till installation, underhåll och support. Detta stärker vår förmåga att leverera heltäckande lösningar som garanterar oavbruten kraftförsörjning för kritiska verksamheter.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00