IDC MarketScape utser VIPRE Security Group till en “Major Player” i Endpoint Security Vendor Assessment
Hem SÄKERHET IDC MarketScape utser VIPRE Security Group till en “Major Player” i Endpoint Security Vendor Assessment

IDC MarketScape utser VIPRE Security Group till en “Major Player” i Endpoint Security Vendor Assessment

Publicerat av: Redaktionen

Worldwide Modern Endpoint Security for Small Businesses 2024 Vendor Assessment berömmer VIPRE för deras slutpunktslösningar och kanalstrategi.

VIPRE Security Group, ett prisbelönat företag inom cybersäkerhet, integritet och dataskydd, har för första gången utsetts till en Major Player i IDC MarketScape:   (Dokument #US50521424, mars 2024).

Förbättrar säkerhetsresultat, minskar beslutsfattande beroende av människor

Rapporten noterar: ”Tydligt fokuserat på små och medelstora företag och VAR:er som betjänar dessa företag, förbättrar VIPRE Security aktivt sina EPP-förmågor, expanderar till EDR och MDR och breddar sina försäljningskanalrelationer. Oavsett om dess teknik utvecklas internt eller licensieras från tredje part, strävar VIPRE konsekvent efter att förbättra säkerhetsresultat medan man minskar beslutsfattandet som är beroende av människor.”

”Under de senaste två åren har VIPREs genomförande av sin strategi för både produktutveckling och kanal varit berömvärt,” kommenterade Michael Suby, Security & Trust, Research VP på IDC. ”Företagets systematiska övergång av sin portfölj till sin molnplattform, liksom dess MDR-tjänst färdigförpackad för tjänsteleverantörer av hanterade tjänster, kommer att möjliggöra för VIPRE att stärka och växa sin verksamhet i detta marknadssegment.”

Med en rigorös poängsättningsmetodik baserad på både kvalitativa och kvantitativa kriterier utvärderar IDC MarketScape säkerhetsleverantörers förmågor för slutpunktsskydd, upptäckt, och hantering för småföretagssegmentet på marknaden.

”De ondskefulla aktörerna riktar in sig på mindre organisationer med samma avsikt, intensitet och tekniska sofistikation som mot större företag,” sa Usman Choudhary, General Manager, VIPRE Security. ”Vi utvecklar vår portfölj av lösningar för att möjliggöra för mindre organisationer att skydda sig pålitligt, kostnadseffektivt och på ett sätt där cybersäkerhet inte distraherar dem från sin kärnverksamhetsinriktning. Vår lösningssamling tillhandahåller lager av skydd genom ett brett utbud av erbjudanden – från e-post- och slutpunktsäkerhet till hotinformation och säkerhetsutbildning. På samma sätt som ett ‘channel-first’-företag engagerar vi aktivt vår partnergemenskap i att leverera de bästa praxis-ledda, skalbara lösningarna för små och växande företag.”

Stärker säkerhetsläget, redo att tilltala MSP:er

IDC MarketScape utser VIPRE Security Group till en “Major Player” i Endpoint Security Vendor AssessmentIDC MarketScape-rapporten konstaterar: ”VIPRE är en solid övervägning för småföretag som söker att ta steget från enkla antivirusprodukter till en bredare lösningssamling som kombinerar medel för att stärka säkerhetsläget för slutanvändar­enheter och medvetenheten om säkerhet hos slutanvändare med flera automatiserade skyddsmotorer. Med den positiva demonstrationen av sina EDR- och MDR-erbjudanden i framtiden kommer VIPRE att vara redo att höja sin attraktion för en bredare marknad som riktas av MSP:er.”

Idag tillhandahåller VIPRE ändamålsbyggda lösningar, aktiveringsprogram och stöd för MSP:er för att hjälpa tjänsteleverantörer att enkelt, effektivt och lönsamt leverera IT-säkerhetstjänster till sina kunder.

”VIPRE fortsätter att eftertänksamt utveckla lösningar som specifikt adresserar behoven hos småföretagssegmentet,” sa Vivek Shah, VD för Ziff Davis.

Fokus på förebyggande åtgärder

”Vi är glada över vår positionering,” sa Choudhary. ”Vi tror att IDC MarketScape har erkänt vår historia inom slutpunkts­säkerhetslösningar och vårt strategiska fokus på förebyggande åtgärder och positiva säkerhetsresultat som starkt ligger till grund för våra produktutvecklingsinsatser för småföretagsmarknadssegmentet.”

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00