Integrationen mellan NinjaOne och Bitdefender stärker säkerheten och bygger motståndskraft
Hem NINJAONE Integrationen mellan NinjaOne och Bitdefender stärker säkerheten och bygger motståndskraft

Integrationen mellan NinjaOne och Bitdefender stärker säkerheten och bygger motståndskraft

Publicerat av: Redaktionen

Bitdefender Bitdefender, en global ledare inom cybersäkerhet, och NinjaOne, en ledande IT-plattform för endpoint management, säkerhet och synlighet, lanserade idag en integration av deras nästa generations endpoint-skydd och hanteringslösningar.

Denna integration för IT och säkerhet närmare varandra, vilket gör att organisationer snabbt och enkelt kan säkra alla endpoints och stärka sin säkerhetsposition.

Integrationen ger gemensamma kunder en komplett säkerhetssvit som omfattar både automatiserad endpoint-hantering och avancerat endpoint-skydd.

Den kombinerar NinjaOne med Bitdefenders GravityZone-plattformen en enhetlig säkerhets- och riskanalysplattform som ger avancerat endpoint-skydd inklusive endpoint-detektering och -respons (EDR), utökad detektering och svar (XDR) och säkerhet i fysiska, virtuella och multi-cloud-miljöer. Plattformen ger djupgående säkerhetskontext till upptäckter och erbjuder en sömlös väg till Bitdefender Managed Detection and Response (MDR) tjänster.

Integrationen mellan NinjaOne och Bitdefender stärker säkerheten och bygger motståndskraft”Organisationer drivs av endpoints, men endpoints är även ett viktigt mål för cybersäkerhetshot. NinjaOnes integration med Bitdefender gör det enklare för organisationer att hantera och säkra sina endpoints”, säger Rahul Hirani, Senior Vice President of Product Management på NinjaOne. ”Nu har våra gemensamma kunder en lösning som omfattar endpoint management, avancerad endpoint security och en djup pool av talanger inom cybersäkerhet för att frigöra resurser och stärka deras säkerhet.”

Fördelarna med lösningen är bland annat
  • Hotvarning i realtid – Så snart hot upptäcks i Bitdefender GravityZone får säkerhetsteamen en varning i NinjaOne-konsolen för att omedelbart kunna reagera, vilket drastiskt förbättrar den övergripande effektiviteten och stärker säkerhetsställningen.
  • Åtgärdande av hot med ett klick – Direkt från NinjaOne-konsolen kan säkerhetsteamen återställa, ta bort eller lägga till undantag för alla hot, vilket minskar tiden för avhjälpande och organisationens risk för intrång, infektion med skadlig programvara, stöld av uppgifter eller data.
  • Automatiserad driftsättning – Med några enkla steg kan IT- och säkerhetsteam snabbt driftsätta Bitdefender GravityZone med hjälp av NinjaOne-policyer, vilket frigör värdefulla resurser för att fokusera på mer strategiska affärs- och säkerhetsmål.

”Vi är glada att tillkännage vårt partnerskap med NinjaOne som förenar endpoint management och säkerhet”, säger Richard Tallman, senior director, worldwide MSP and cloud på Bitdefender Business Solutions Group. ”Företag utmanas ständigt att skydda miljöer (inklusive leveranskedjor) eftersom attackerna blir allt skickligare på att undgå upptäckt. Integrationen av Bitdefender GravityZone och NinjaOne hjälper våra gemensamma kunder att uppnå en försvarsstrategi i flera lager som omfattar kraftfullt endpointskydd, hotdetektering i realtid och sanering.”

Tillgänglighet

Bitdefender och NinjaOne’s integration är tillgänglig nu. För mer information besök https://www.bitdefender.com/business/products/msp-security-solutions.html

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00