Mötesplats YASKAWA på Elmia Automation
Hem EVENT Mötesplats YASKAWA på Elmia Automation- Välkomna!

Mötesplats YASKAWA på Elmia Automation- Välkomna!

Publicerat av: Redaktionen

Välkomna! Ni kommer att hitta och känna igen oss på vår vanliga plats i hall D, men som alltid har vi också med nya produkter, funktioner och sättet att se på automation och robotteknik.

För två år sedan var vårt tema ”alltid snabb leverans med robotar och reservdelar på lager”, och det gäller förstås även i år.

Men utöver att ställa ut produkter för motorstyrning och många robotmodeller som du kan klämma och känna på, så ställer vi också den viktiga frågan: hur vill DU programmera en robot?

I montern kommer det finnas flera olika robotstationer både för hantering och svets där du kan ta del av och prova på olika sätt att programmera robot och kringutrustning.

Mötesplats YASKAWA på Elmia Automation– Det viktigaste för oss med att ställa ut på Elmia är trots allt att få träffa besökare från olika typer av tillverkande företag i Sverige, säger Henrik Arvidsson, säljchef på svensk marknad. Vilka behov har man idag? Vilka problem kan våra automationsprodukter hjälpa till att lösa?

Den som vill vara kvar lite längre på onsdagskvällen kan ta del av vårt traditionella ”MotoMingel” mellan 17 och 19 med anmälan via länk. Det blir ett tillfälle till fördjupade samtal kring robotar och automation, eller bara en stunds avkoppling till livemusik från ett eget husband. Varmt välkomna!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00